| | |||||||||||
| Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Συντονιστής | Κόλλησα με GTA IV, μου κόλλησε και το τραγουδάκι... YouTube - Inside The Cage - Juliette and the Licks [Grand Theft Auto IV] Για μοιραστείτε παιχνίδια/τραγούδια/βιβλία/καφέδες/διαστημόπλοια/WHATEVER με τα οποία κολλήσατε άγρια. |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Εγω αυτο το καιρο εχω ενα παιχνιδακι στο κινητο ονομαζεται ANNO ειναι πολυ ωραιο |
| | |
| | #3 |
| Administrator | |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | 5 μερες τωρα εχω κολλησει με Mary J.Blige - Said and Gone
__________________ LuNaTiC is LuNaTiC ... Half Man Half Amazing www.StarCraft2.gr ☆☆ ☆ My brain has 2 sides!! Left side has nothing right & right side has nothing left! ☆☆ ☆ Πωλείται Sapphire 6950 2GB GDDR5 Περισσότερο INFO @ http://www.starcraft2.gr/index.php?o...tid=25&id=5321 - RT Ladder / Music @ http://www.twitch.tv/lunaticoldschool (Give ur FeedBack pls) and FOLLOW |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Βιβλιο που εχω κολλησει και το εχω διαβασει ηδη 3 φορες.. Οχτω Τραγουδι που μου ξανακολλησε προσφατα Παιχνιδια εκτος Wow που ειχα φαει γερο σκαλωμα Mystery Case Files Official Site Καφεδακι νες μιαμιση καφε μια ζαχαρη φρεσκο γαλα ή Καφε Latte..Διπλη δοση εσπρεσσο και φουλ ζεστο φρεσκο γαλα. Τα διαστημοπλοια δεν ήταν ποτε της προτιμισης μου..ειδικα τωρα θα με ξεσκιζαν για τα κυβικα και τα τελη κυκλοφοριας..
__________________ 愛する者よ、死に候え。。 |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | The Simpsons Game :/
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Νέο μέλος | Εγω εχω κολλησει με: Trivium: Ascendancy --- : Like light to the files Clint mansell: Lux aeterna --- : Dead reckoning Rammstein: Mein herz brennt Τελευταία επεξεργασία από Tiphonas : 30-01-10 στις 02:35 |
| | |
| | #8 |
| Μαχητής | .........wow ? |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | half-life 1,2,orange box ep1,ep2, portal :o |
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | Λοιπόν εγώ έχω κολήσει άσχημα με το Mass Effect 2, αφού συνεχίζω με τα save μου του 1ου, τα λόγια δεν φτάνουν, το μόνο που μπορώ να πω είναι πως το παιχνίδι είναι επικό....!!! Και μετά έρχεται η Alicia Keys με το Empire State of Mind, Part II (live) H κοπέλα έχει θεική φωνή, ζωγραφίζει απλά, αλλά και το τραγούδι είναι θαυμάσιο πραγματικά. Να πως πρέπει να είναι πραγματικά οι καλιτέχνες, τι x-factor, reality και πα....ες Τελευταία επεξεργασία από Roumpini : 03-03-10 στις 21:18 |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |