| | |||||||||||
| Guilds Ελληνικά ή ξένα guilds, clans, ομάδες. |
| Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Greek or international guilds ? | |||
| Ελληνικό Guild | | 75 | 42,61% |
| Ξένο Guild | | 91 | 51,70% |
| Guildless | | 10 | 5,68% |
| Ψήφισαν: 176. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου | |||
|
| | LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| High Warlord | Τι προτιμάτε,τι σας ανεβάζει περισσότερο και τι έχει περισσότερη επιτυχία κατά την άποψη σας ? Τελευταία επεξεργασία από mrunbox : 24-01-10 στις 11:48 |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Στα ελληνικά guild μπορείς να συνενοήσαι καλύτερα!!! Αν και είμαι σε Αγγλικό......
__________________ Level 80 Druid Tank/Healer Level 80 Mage Dps Level 80 Deathknight Dps |
| | |
| | #3 |
| Νέο μέλος | στα ελληνικα guild νομιζω ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα |
| | |
| | #4 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 1 | Έτσι 3-1 για να σπάσει ο πάγος. | ||
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Στις ελληνικές guild μπορείς να μιλάς αλλά οι περισσότερες, με κάποιες εξαιρέσεις, Ελληνικές guild δεν πάνε και τόσο καλά ξένα FTW!
__________________ Στον τάφο μου επάνω μην βάλετε καντήλι μονάχα τηλεόραση να βλέπω το Τριφύλλι. Lord of the Rings Online Character's info: Lorien Elf Hunter Name: Argeniel Server: EN-Gilrain |
| | |
| | #6 | ||
| Ήρωας
| Ξένα μόνο γιατί η οικειότητα που δημιουργείται μεταξύ των Ελλήνων έχει καταστρεπτικά αποτελέσματα. Σε όποιο guild πήγα που είχε 100% έλληνες ή ελληνική δίοικηση, πήγαινε κατα διαόλου.
__________________ EU-The Maelstrom(PvP):
| ||
| | |
| | #7 | |
| Μαχητής | Παράθεση:
__________________ Thy love upon the cross | |
| | |
| | #8 |
| Μαχητής | Αν υπάρχει guild με Έλληνες που "νιώθουν" το game, τοτε Ελληνικό. |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | Με τούρκους (gm officers) και γενικά international guild είμαι και περνάω τέλεια. Παλαιότερα με έλληνες το κάναμε μπάχαλο (πάλι περνούσα τέλεια όμως |
| | |
|
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |