| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| High Warlord | Για να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας για το Ευρωπαικό World of Warcraft (Trial η μή) επισκεφτείτε το παρακάτω site: World of Warcraft EU Account Creation |
| | |
| | #2 | ||
| Νέο μέλος
| eixa kanei egatastasei prin arketo kairo kai exw xasei to user name kai to pass ekana kainouria egatastasi alla to key pou vazw leei pws exei energopeihthei ..... ti na kanw;;;; | ||
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | 1ον απαγορεύονται τα Greeklish στο forum! Λοιπόν γι' αυτό που ρώτησες πάρε πάλι το wow.
__________________ Στον τάφο μου επάνω μην βάλετε καντήλι μονάχα τηλεόραση να βλέπω το Τριφύλλι. Lord of the Rings Online Character's info: Lorien Elf Hunter Name: Argeniel Server: EN-Gilrain |
| | |
| | #4 | ||
| Νέο μέλος
| Δεν το ήξερα ότι απαγορεύονται τα greeklish ...... οπότε θα χάσω και ότι έχω κάνει ;; | ||
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Κατά πάσα πιθανότητα ναι :/ Δοκίμασε βέβαια να επικοινωνήσεις με τη Blizzard μπας και σε βοηθήσει αν τους δώσεις στοιχεία κ.λπ. δεν έχεις να χάσεις κάτι. Ειδ' άλλως δυστυχώς θα χάσεις όσα έχεις κάνει σ' εκείνο το account Άντε και καλή τύχη. |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | stile ένα μήνυμα στην blizzard και πες ότι είχα παλιά ένα λογαριασμό γράψε τα cd kay που έχει και το όνομα του χαρακτήρα αν θυμάσαι και πες τους αν γίνετε να σου δώσουν ποιος το user name και password |
| | |
| | #7 |
| Συντονιστής | Βασικότατα και το e-mail με το οποίο σύνδεσες το account τότε. |
| | |
| | #8 |
| Νέο μέλος | Γεια σας, Θα ήθελα βοήθεια με την εγγραφή στο wow. Δεν έχω ιδέα πως να κάνω ένα λογαριασμό γιατί έπαιζα σε Private server. Καταρχάς πως κάνω account ? Από που αγοράζω κλειδιά για το Cataclysm και όταν περάσουν οι μέρες πως το κάνω ανανέωση χωρίς να χάσω τον παίκτη? Το παιχνίδι μπορώ να το κατεβάσω και να αγοράσω μόνο το κλειδί? Με λίγα λόγια θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει ένα πλήρη οδηγό? |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |