| | |||||||||||
| Γενικά νέα Νέα για το World of Warcraft, The Burning Crusade και Wrath of the Lich King. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Ο λόγος γίνεται για έναν διακινητή ναρκωτικών που πιάστηκε αφού τα στοιχεία του λογαριασμού του και η ip δόθηκαν στην αστυνομία από την blizzard. Η αστυνομία ύστερα από πληροφόρηση ότι ο ύποπτος έπαιζε το online παιχνίδι ζήτησε από την blizzard τα στοιχεία του λογαριασμού του. Η blizzard τους έδωσε ότι χρειαζόντουσαν για τον εντοπισμό του και αφού εντόπισαν την διεύθυνση του ύποπτου μέσω google earth ( ) τον συνέλαβαν και τώρα αναμένετε η δίκη του. Ολόκληρο το άρθρο στα αγγλικά βρίσκεται εδώ:Long arm of law reaches into World of Warcraft Και το ανάλογο comic από penny arcade |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | lol η Blizzard έγινε και αστυνομία...
__________________ Level 80 Druid Tank/Healer Level 80 Mage Dps Level 80 Deathknight Dps |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | ΚΟΥΦΟ !!!!! |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Μαγκιά της της blizz ![]() Στο κάτω-κάτω διαφημίστηκε κιόλας |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Kαι όχι μόνο...Πιστεύω οτι πήρε πολύ χρήμα από τη βοήθεια που πρόσφερε...
__________________ Level 80 Druid Tank/Healer Level 80 Mage Dps Level 80 Deathknight Dps |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Δηλαδή εγώ που πυροβόλησα τόσους ανθρώπους από το μαύρο μου Jeep πρέπει να φοβάμαι; Και εγώ που πίστευα πως τα στοιχεία μου είναι ασφαλή.... Σταματάω το WoW κάνω cancel και τo Account μου. |
| | |
| | #7 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 20-11-2009 Περιοχή: Στην Stormwind
| πλακα πλάκα αυτο είναι σοβαρό. Η Blizzard έδωσε τα προσωπικά στοιχια ενός παίχτη στην αστυνομία. Αυτό σημάινει πως δεν τα κρατάει private... δε λέω καλα έκανε που τον έπιασαν ο τίπος πουλούσε ναρκωτικά αλλα δεν είναι και να το γελάμε.... |
| | |
| | #8 |
| Μαχητής | private κρατάει τα στοιχεία η Blizzard, αλλά στην περίπτωση αυτή ήταν ύποπτος |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | Δεν το αναφέρω στη σύντομη περίληψη του άρθρου που έκανα αλλά η blizzard έδωσε τα στοιχεία που ζητήθηκαν από την αστυνομία 2 μήνες μετά την ζήτηση τους. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθήθηκε μια διαδικασία από την ίδια και ότι δεν παραβίασε τα στοιχεία του λογαριασμού έτσι απλά. |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |