| | |||||||||||
| Δημοσκοπήσεις Ψηφοφορίες για διάφορα ζητήματα. |
| Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ποιό "μισητή" class? | |||
| Warrior | | 15 | 3,82% |
| Rogue | | 135 | 34,35% |
| Mage | | 17 | 4,33% |
| Shaman | | 15 | 3,82% |
| Druid | | 30 | 7,63% |
| Priest | | 16 | 4,07% |
| Paladin | | 67 | 17,05% |
| Hunter | | 21 | 5,34% |
| Warlock | | 48 | 12,21% |
| Death Knight | | 29 | 7,38% |
| Ψήφισαν: 393. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου | |||
| | LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #151 |
| Συντονιστής | Παρ'όλο που υπάρχει shrikecurse warrior στον silvermoon ? :>>> |
| | |
| | #152 |
| Μαχητής | οι mage γτ σημερα σου κανουν ενα arcane Blust και σε αφηνουν αν εισαι τυχερος με το 30%του hp σου@@^_^
__________________ For The Alliance! How U Call a Gnome Mage?? _ _ _ _ _ _ _ A Mni Bar! ![]() |
| | |
| | #153 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 30-11-2009
| locks...ειδικά affliction το αστείο βέβαια είναι ότι τα περισσότερα παιδιά που ξέρω και μιλάμε κτλ κτλ κτλ... είναι lock |
| | |
| | #154 |
| Ήρωας Εγγραφή: 19-11-2009
| Ωχ μας πιάσανε... Ε ίσως να υπάρχει Shrikecurse warrior στο Silvermoon αλλά δεν είναι ενεργός οπότε δεν μετράει... Ορίστε το link του char μου:The World of Warcraft Armory
__________________ When the game finally ends and everyone looks at what they have been doing for the past 5 years lets remember - I was Inner Sanctum! |
| | |
| | #155 |
| Συντονιστής | Την έχω ήδη δει την Nefeli από το όνομα που φαινόταν στο UI σου στο άλλο thread. Ναι κατασκοπεύω κόσμο όταν βαριέμαι ;P |
| | |
| | #156 |
| Ήρωας | Μισω τους rogues γιατι κανουν τις μαχες αδικες με τα 200stuns και την απιστευτη ταχυτητα και ειναι στην πραγματικοτητα warriors που απεκτησαν ψυχολογικα προβληματα απο την αποτυχια I think I made myself clear Τελευταία επεξεργασία από Christaras-Casavir : 24-12-09 στις 16:13 |
| | |
| | #157 |
| Ήρωας Εγγραφή: 19-11-2009
| Κακέ κατάσκοπε Ragnadriel αφού κατασκοπεύεις τον κόσμο τουλάχιστον να κοιτάς τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που τους αφορούν όπως: Shrikecurse - WarcraftRealms.com Εγώ ακόμα πάω και το κοιτάω και εντυπωσιάζομαι tbh. Αν και δεν είναι full αναλυτικό οπότε πέφτει που και που έξω στις ακριβείς μέρες ή δείχνει κάποιον χωρίς guild γιατί είχε κάποιο πρόβλημα το client παρόλα αυτά η περίοδος Ιουνίου του 06 ως τον Μάρτιο του 07 είναι η αγαπημένη μου στο wow.
__________________ When the game finally ends and everyone looks at what they have been doing for the past 5 years lets remember - I was Inner Sanctum! |
| | |
| | #158 |
| Μαχητής | Hunters. Αν και πολύ hunter μισούν τους εαυτούς τους έτσι κι αλλιώς. Definition of clumsy class.
__________________ |
| | |
| | #159 |
| Μαχητής | death knights ofc..... hero class + 55 lvl + full blue gear + dots + plate + mount(που σε πληρώνει και για το quest) + army of the dead= EASY mode απλά το υπεραγαπημένο παιδί της blizzard, πως θα πουλήσει το νεο expansion? expansion=money ,death knight=expansion->death knight=money money > balance-> death knight > balance |
| | |
| | #160 |
| Νέο μέλος | Εμένα μου τη σπάνε οι pala gt yparxoyn xiliades |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |