| | |||||||||||
| Player vs Player Συζητήσεις για PvP, τακτικές, κόλπα και τα συναφή. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής | Καλησπερα σε ολλους!Βασικα ειμαι πολυ μπερδεμενος!Εχω εναν lock 80αρι και τον εχω σχετικα καλα ντημενο!Επειδη μου αρεσει πολυ η αρενα ο φιλος μου εχει mage αλλα περνουμε τα .... μας συνεχεια!Αποφασισαμε να φτιαξουμε εγω pala και warrior ο φιλος!Ειναι καλοι για arena pala και warrior?Παντως πιστευω να εχουμε καλητεροι τυχη απ¨ότι με τους cloth!Eσεις τι γνωμη εχετε?Και αν τους εχουμε ταλιμπαν retry και arms θα εχουμε ελπιδες η να τον κανω holy?Παρακαλω απαντηστε ευχαριστω! |
| | |
| | #2 |
| Συντονιστής | Mage/lock δεν είναι και άσχημο combo, μιας και έχει πολύ CC και burst. Από την προσωπική μου εμπειρία στην αρένα: Holy να τον κάνεις τον paladin, retri + warr δεν θα πιάσει και πολύ στην αρένα μέσα. Τουλάχιστον όχι απέναντι σε ομάδα με healer, και ειδικά απ'την στιγμή που θα παίζει ψηλό resilience. Βέβαια αν δεν κυνηγάτε υψηλά ratings, παίξτε όπως γουστάρετε |
| | |
| | #3 |
| Μαχητής | Εννοειτε πως θελουμε υψηλο rating!Ο pala σαν holy βαραει χτυπους η ειναι μονο για heal?Σαν holy και retry ποσο health μπορει να φτασει και ποσο ο arms γιατι εχω μια αντιπαραθεση με τον φιλο μου.Ευχαριστω που απαντησες! |
| | |
| | #4 |
| Συντονιστής | Τώρα που φτάσαμε season 4 στην αρχή θα σας είναι αρκετά δύσκολα, αλλά καλό ειναι για εμπειρία αν θέλετε να παίξετε και στο cataclysm. Έχω δει arms warrior στα 31-32k health unbuffed (ούτε commanding shout), ενώ o retri στα 28k περίπου , αλλά ο retri θα'χει πάντα ενα BoK τριγύρω. Στο 2v2 o holydin, βοηθάει με hammer of justice και hammer of wrath για να σιγουρέψει το kill. Αν παίζει healer αλλά με protection spec, τότε παίζει ακόμα πιο επιθετικά. Είναι ένα αρκετά σταθερό combo για 2v2. Αν μπόρεις βάζε τόνους όταν γράφεις στα μυνηματά σου, απλό είναι |
| | |
| | #5 |
| Μαχητής | Αν σου είναι εύκολο γίνετε να μου πείς ενα καλό spec με protechion που είπες!Αν δεν μπορείς δεν πειράζει αρκετά βοήθησες!Ευχαριστώ που έγραψες! |
| | |
| | #6 |
| Συντονιστής | Δεν έχω κατα νου κανένα τώρα και βαριέμαι να ψάξω, μέχρι να πας 80 ξαναρώτα με |
| | |
| | #7 |
| Μαχητής | Κανένα πρόβλημα όταν με το καλό πάω 80 τα ξαναλέμε!Και παλι ευχαριστώ! |
| | |
| | #8 |
| Μαχητής | Παιδιά μιας και γράφω για αρένα οταν π.χ θα εχω 1500 rating και πάρω ενα αντικείμενο το rating πέφτει η μένει σταθερό?Αν ναι ποσο? |
| | |
| | #9 |
| Συντονιστής | To rating επηρεάζεται μόνο όταν παίζεις games, αν αλλάζεις teams (duh) και όταν αρχίζει νεα season (όλα 0) Τελευταία επεξεργασία από Ragnadriel : 06-12-09 στις 21:07 |
| | |
| | #10 | ||
| Ήρωας | Παράθεση:
Όσο για τα builds του paladin συμβουλεύσου Paladin - WoWWiki - Your guide to the World of Warcraft , δεξιά στον πίνακα σού έχει κάθετα τις κατηγορίες και οριζόντια τις κλάσεις.Διαλέγεις talent builds-pa(=paladin) και είσαι gg /offtopicstart Λέμε επηρεάζω, επήρεια αλλά και επιρροή...Συμβουλεύσου το εξής Παράθεση:
/offtopicover
__________________ R-A-F Music...#1 #2 Freddo espresso/cappuccino guide Έγκυρα e-mails της Blizzard και links που μπορείτε να εμπιστευτείτε! ![]() Get wet και Άκου την αλλιώς! ->http://liquidfm.gr/ Ψυχολογείν Τελευταία επεξεργασία από ckaelir : 07-12-09 στις 01:50 | ||
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |