| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | asdasfasdsfadfsdfsdfasdfasdfasdfasdf Μια βδομάδα έλειψα απ' το σπίτι και ο αδερφός μου κατάφερε να μου φορτώσει κι εγώ δεν ξέρω τι :( Γυρνάω που λέτε σπίτι και βλέπω οτί κάθε τόσο μου πετάγονται pop-ups του internet explorer (note that i use firefox). CTRL+ALT+DEL επιτόπου και βλέπω στις διεργασίες 2 μαλακιούλες ονόματι IEXPLORE.EXE τα οποία όσες φορές και να τα κλείσω ξαναεμφανίζονται. Aυτά δε θα 'πρεπε να είναι εκεί right?. Κατέβασα spybot, ad-aware, σκάναρα και με τα 2 (μάλιστα το ad-aware βρήκε κάτι πολύ κακό που απ' ότι θυμαμαι τελειωνε σε PWSWOW) όμως τα IEXPLORE δεν ψοφάνε με τίποτα και συνεχίζει να μου πετάει τα pop-ups. Κάτι μου λέει οτί αν δεν κάνω κάτι θα το φάω το hack οπότε στη χειρότερη φορμάτ. Όμως σκέφτηκα να ρωτήσω πρώτα εδώ γιατί σκέφτηκα μήπως το γλυτώσω
__________________ Τελευταία επεξεργασία από ~Astaroth~ : 02-12-09 στις 14:42 |
| | |
| | #2 |
| Μαχητής | Βρες ένα ανθρώπινο anti-virus, πχ το Kaspersky,ESET ή το Norton, ή αν δεν θες να πληρώσεις, κάποιο του τύπου Avira ή Αvast... Αν δεις ότι ούτε αυτά κάνουν κάτι, ρίξε Format και καθάρισες.... Το Format είναι πιο πρακτικό, αλλά ποιός ξέρει πόσα format θα πρέπει να ξανακάνεις λίαν συντόμως? Συνιστώ Anti-Virus Full Προστασία, γιου κνόου, για worms, trojans, bots, hackers κλπ... |
| | |
| | #3 |
| Συντονιστής | Format, δημιουργία ξεχωριστών accounts για σένα και τον αδερφό σου, και εφάρμοσε ότι έχω γράψει στο Οδηγός προστασίας του account σας. - Σελίδα 3 - WorldofWarcraft.GR Forums Και πες του λίγοτερες τσόντες στο πισι από δω και μπρος! |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας Εγγραφή: 29-07-2009
| |
| | |
| | #5 |
| Συντονιστής | Σκέφτηκα γύρω στα 12 σχόλια γι'αυτό, αλλά στην καλύτερη θα φάω ban, στην χειρότερη μύνηση από φεμινιστικούς συλλόγους. |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Trojan-PWS.WOW.PK - Threat Details Καλύτερα format όμως και βάλε έναν κωδικό στο pc για να μην στο γαμάνε κάθε φορά που λείπεις.
__________________ |
| | |
| | #7 | ||
| Ήρωας | Παράθεση:
Παράθεση:
Το format δεν το γλυτώνω απ' ό,τι καταλαβαίνω ε? :Ρ Ωραία θα περάσουμε πάλι.
__________________ Τελευταία επεξεργασία από ~Astaroth~ : 02-12-09 στις 16:21 | ||
| | |
| | #8 | |
| Ήρωας | Παράθεση: Also. Doublepost. Sorreh :x
__________________ | |
| | |
| | #9 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
Κατέβασε το Security Task Manager και άμα καμιά διεργασία χτυπάει κόκκινο 100% λογικά έχεις κι άλλα καλούδια!
__________________ | |
| | |
| | #10 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
| |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |