| | |||||||||||
| Περί του site Αναφορές για προβλήματα, προτάσεις, γνώμες και ότι είναι σχετικό με το site & forum. |
| | LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | Γεια σας πρώτα από όλα ήμουνα παλιός χρήστης του φόρουμ και είμαι και αρκετά παλιός παίκτης του wow μιας και παίζω 4χρονια ναι το παράτησα για άλλους λόγους το φόρουμ αλλά όχι το game ![]() Το φόρουμ ήτανε και είναι εντυπωσιακό αλλά όχι και τόσο εύχρηστο σε γενικές γραμμές δεν έχω δει θέματα να συζητούνε από παίκτες έμπειροι όπως να δω γνώμες για τα κλάσης η εμπειρίες για τα τουρναμεντ η ότι άλλο από το παιχνίδι δεν βλέπω κάποιο ουσιαστικό θέμα για Healing / dps η Tanking θα μου πεις υπάρχει το WoWWiki δεν καταλαβαίνω εμείς ως έλληνες δεν μπορούμε να ανοίξουμε θέματα που αφορούν οτιδήποτε έως και για tactics στο pve? Για αυτό Πιστεύω πρέπει να ανοιχτούνε θέματα για συζητήσει όχι μόνο από τους παίκτες και τους συντονιστές γιατί έτσι έχει πέσει αρκετά το φόρουμ από τους χρήστες / παίκτες που θέλουνε να αλλάζουνε απόψεις και ότι άλλο αυτή είναι γνώμη μου μπορεί και να κάνω λάθος. Σε λίγο θα έρθει το 3.3 δεν θα ήτανε συνετό από τους υπεύθυνους να υπάρχει ένα ειδικό θέμα για το LFG μιας και τώρα θα υπάρχει το Cross Realm και θα μπορούμε να οργανώνουμε Raids(Περιπέτειες) από το φόρουμ μόνο για έλληνες και έτσι να συμμετέχει ενεργά το φόρουμ έπειτα θα ήτανε καλό να δημιουργηθεί ένα θέμα για τα ελληνικά achievements μαζί με τα ρεκόρ που κάνουνε τα ελληνικά guilds Υ. Σ.1 Στο παιχνίδι θα θελα να γίνει ποιο ενεργό το φόρουμ υπάρχουνε πολλοί έλληνες δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να λέμε στο κάθε παίκτη να ανατρέξει σε αλλά Sites από τι στιγμή που πολλοί ξέρουνε να σου πούνε από εμπειρίες τους κάποια πράγματα από το παιχνίδι είναι έχω διαβάσει πολλά αλλά όταν συζητήσεις με παίκτες πάντα μαθαίνεις καλύτερα Υ. Σ.2 Το φόρουμ είναι παρά πολύ καλό θα έπρεπε όμως να ακουστεί ποιο πολύ και να γίνει ποιο ενδιαφέρον. |
| | |
| | #2 |
| Νέο μέλος | 2 θέμα συγνώμη αλλά γιατί απαντάνε έτσι?: θα αναφέρω κάποια θέματα που κατά τη γνώμη δεν είναι δυνατόν ένας να μην μπορεί να εξηγήσει σωστά για πράγματα που ρωτάνε παίκτες που δεν καταλάβουνε: DK PvP ρωτάει τι χρειάζεται ένας death knigh(DK) στο pvp και ο άλλος τον ανατρέχει να πάει να κάνει αλτ και να ρωτήσει έναν άλλον έλληνα είναι απαντήσει αυτή? Η άλλη ερωτήσει που κάνει έχει σχέση με το πόσο stamina η dps χρειάζεται ο Dk οι απαντήσεις δεν σαφές δηλαδή δύσκολο να εξηγήσει ότι απλά ότι στο pvp εξαρτάτε για τις αρένες τι ομάδες έχεις πχ: 2v2 3v3 η 5v5 υπάρχουνε κόλπα και τακτικές δεν είναι και τόσο δύσκολο να εξήγησης ότι με βάζει τι παίζεις ας πούμε 2v2 ο ένας θα πρέπει πάντα να είναι dps και μετά από εσένα εξαρτάτε αν θα παίξεις με τον σύντροφο σου Healer η full dps. Άσχετα αλλά υπάρχει και το ρεσιλιανς αλλά ούτε καν αναφέρθηκε. Υ. Σ υπάρχουνε πολλά κόλπα όσο αναφορά για το Stamina αλλά αυτό δεν θέλω να το εξηγήσω τώρα. |
| | |
| | #3 |
| Συντονιστής | Αφού αναφέρεσαι σε μυνημάτα μου, πιστεύω ότι οφείλω να σου απαντήσω: Απαντάω έτσι για να κάνω τον άλλο να σκεφτεί την απάντηση και να μην του την δώσω "έτοιμη και σερβιρισμένη". Πλέον υπάρχουν πολλά μέρη στα οποία μπορεί να βρει κάποιος πληροφορίες και οδηγούς για κάθε class και κάθε ρόλο, αρκεί να ψάξει λίγο στο ίντερνετ. Και κάλο είναι να μάθει να ψάχνει ο καθένας. Από εκεί και πέρα, όταν γίνονται ερωτήσεις του είδους "γιατί θες stamina στο pvp", για μένα σημαίνει ότι κάποιος δεν έχει παίξει καν αρκετά το παιχνίδι για να καταλάβει βασικά πράγματα. Προτιμώ να τον κάνω να σκεφτεί το γιατί, παρά να του μάθω το παιχνίδι. Δεν με πληρώνει και κανένας ώστε να υπάρχουν απαιτήσεις από τις απαντήσεις μου, ή οποιουδήποτε χρήστη. Όσο για το αν είναι απάντηση αυτό? Ναι είναι μια απάντηση. Και από την στιγμή που δεν προσβάλλουν ή θίγουν, δεν την βρίσκω κακή απάντηση. Στην τελική, δεν είμαστε και elitistjerks εδώ. Και για να τα λέμε με το όνομα τους, αν σε πειράζουν οι απαντήσεις αυτές, δώσε καλύτερες δικές σου . Αυτό είναι το νοήμα των φόρουμ. |
| | |
| | #4 |
| Νέο μέλος | Player vs Player (Το διαβάζουν 1 ) Συζητήσεις για PvP, τακτικές, κόλπα και τα συναφή. |
| | |
| | #5 |
| Συντονιστής | |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | O Talixx εν μέρη έχει δίκιο...απο τη στιγμή που υπάρχει το αντίστοιχο section στα forum γιατί να μην το χρησιμοποιήσουμε? Η ακόμα καλύτερα γιατί να μην φτιάξουμε και guides στα ελληνικά? Όχι μόνο για veterans αλλά και για newbies...Σκέψου οτι και πολλά άτομα δεν ξέρουν καλά αγγλικά η μπορεί να μην ξέρουν καθόλου... |
| | |
| | #7 |
| Συντονιστής | Δεν απαγορεύει κανείς σε κανέναν απ'όσο ξέρω να χρησιμοποιεί μέρος των φόρουμς Όσον αφορά τα guides, ή αποψή μου είναι ότι χρειάζονται περισσότερα. Εγώ προσωπικά έχω ανοίξει ένα thread για συζήτηση για shamans και έγραψα ένα άρθρο με πληροφορίες για την προστασία του account των χρηστών. Όπως καταλαβαίνεις, σε ένα site τα πάντα εξαρτώνται και απ'τις προσωπικές πρωτοβουλίες μας. Όποιος θέλει να γράψει ένα guide μπορεί να το κάνει, και μπράβο του που συνεισφέρει. Χρειαζόνται τέτοια άτομα |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | Ε αυτό ακριβώς είπε και ο Talixx ^^ |
| | |
| | #9 |
| Συντονιστής | Μάλλον έχεις μπερδευτεί λίγο cyan. Δεν είπε αυτό ακριβώς. Anyway, πιστεύω ότι σιγά σιγά αν το site μαζέψει μεγαλύτερο κόσμο, αυτό θα γίνει αυτόματα. |
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | Κοιτα να δεις το παιδι που εφτιαξε αυτο το θεμα ειναι φιλος μου.ΚΑΙ ΔΕΝ ρωταγε για arena(π.χ 2v2)αλλα για το gear και αν θα πρεπει να εισαι tank σε pvp,εσυ δεν βοηθας,γιαυτο πηγαινε στο συγκεκριμενο θεμα και πες εκει την γνωμη σου. Τελευταία επεξεργασία από TASOS3000 : 15-11-09 στις 16:02 |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |