| | |||||||||||
| Περί του site Αναφορές για προβλήματα, προτάσεις, γνώμες και ότι είναι σχετικό με το site & forum. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #21 |
| Συντονιστής | Θεωρητικά το PvE thread για αυτό το σκοπό υπάρχει, αν και στην πράξη δεν υπάρχουν και επίκαιρες τακτικές εκεί. Θα το υποστηρίξω και θα βοηθήσω και εγώ αν είναι. Ας βγάλουμε καμιά τακτική για τον Λόρδο Μεδούλοgar, την Κυρία Θανατοψίθυρη κτλ... |
| | |
| | #22 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 1 | Τελευταία επεξεργασία από mrunbox : 28-01-10 στις 16:43 | ||
| | |
| | #23 |
| High Warlord | |
| | |
| | #24 | |||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | admins σημερα μπηκε 1 botaki μαλλον κ spamare links , σβηστε αν μπορείτε τα ποστς κ κοιταξτε κ λιγο το security του forum .
__________________ I might take you down BUT I will never let you down ![]() Παράθεση:
| |||
| | |
| | #25 |
| Νέο μέλος | παιδια εχω να κανω μια προταση περι του site..αρχικα θελω να πω οτι ειμαι αρχαριος με το game κ βοηθιεμαι αρκετα με ολα τα θεματα κατα δευτερον ερχεται η προταση..Θα ηταν ωραιο οταν κανει add καινουριο μελος να δεχεται αυτοματα μηνυμα απο τον webmaster ή οπως αλλιως λεγεται σε φαση "Καλως ηρθες στην παρεα του worldofwarcraft.gr κτλπ.."..μια ιδεα εδωσα αα και να συμπληρωσω...για προωθηση του site θα μπορουσατε να κανετε ενα facebook με το ονομα του site σιγα σιγα να προωθηθητε και απο εκει..(αν δν το εχετε κανει) Τελευταία επεξεργασία από sandaelf : 03-10-10 στις 01:38 |
| | |
| | #26 |
| Μαχητής Εγγραφή: 25-10-2008
| |
| | |
| | #27 |
| Νέο μέλος | |
| | |
| | #28 |
| Νέο μέλος | @Marilian : 2 ποστ εκανες και τα 2 ειναι μονο και μονο για να κανεις ενα ποστ... Στο θεμα τωρα οσο αφορα τα guides σκεφτηκα να κανω guide και για priests και για το icc,με οση εμπειρια εχω στα θεματα αυτα,αλλα μετα σκεφτηκα οτι σε 1 βδομαδα αλλαζουν τα talent....το να κανω guide τωρα για priest θα ειναι μαλλον ανουσιο αφου σε 1 βδομαδα θα ειμαι και εγω noob μεχρι να μαθω καλα τα νεα talent οποτε δεν μπορω να εχω και ορθη αποψη για αυτα... Περα απο αυτο ενα forum ειναι τοσο ζωντανο οσο τα ατομα τα οποια ειναι σε αυτο, οποτε μην τα ριχνεται σε mods/admins δεν φταινε αυτoi...τι να κανουν να πανε στο γκαζι και να φωναζουν worldofwarcraft.gr για να μαζεψουν 1000 ατομα? Τελευταία επεξεργασία από Cursius : 06-10-10 στις 22:52 |
| | |
| | #29 |
| High Warlord | Με sexy t-shirts κι έτσι...
__________________ |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |