| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | Hello και πάλι. 'Ειχα σαν 1ο profession το mining κατά κύριο λόγο να κάνω gold και μπορώ να πω οτι έβγαλα αρκετά. Τεσπά κάποια στιγμή ήθελα να δοκιμάσω και κάτι άλλο και όταν ρώτησα τι θα ήταν καλό για μένα μου είπαν blacksmithing ή jewelcrafting. Τελικά διάλεξα jewelcrafting και το έφτασα 450. Ο βασικός λόγος που το διάλεξα ήταν επείδη κάποιος μου είπε οτι θα μπορώ να έχω στο gear μου 3 gems αντί για 2. Kαι θέλω να ρωτήσω αν ισχύει κάτι τέτοιο?Και αν ισχύει πως μπορεί να γίνει? Και κάτι ακόμα.Υπάρχει τρόπος να βγάζεις αρκετά token? Γιατί έχω βρεί μόνο έναν.Ένα daily στην Dalaran και λιώσιμο στα titanium ore. |
| | |
| | #2 |
| Συντονιστής | Με jewelcrafting μπορείς να έχεις 3 gems (ανά πάσα στιγμή, μέχρι 3 στο gear που φοράς) από dragon's eye, που είναι μακράν καλύτερα από όλα τα υπόλοιπα gems. Υπάρχουν και τα damaged necklaces, αλλά είναι πολύ σπάνια. Δυστυχώς μόνο αυτοί οι τρόποι υπάρχουν. |
| | |
| | #3 |
| Νέο μέλος | Γεια, βασικά απλά παίρνεις παραπάνω στατς από τα 3 gems που μπορείς να κανείς craft που εσύ θεωρείς καλύτερα για εσένα, πχ το gem strength είναι μεχρι για 20 Strength αν είσαι όμως είσαι Jewlcrafter το bonus που παίρνεις είναι: ότι Μπορείς να βάλεις έως και 3 καλύτερα craft gems δηλαδή έως 34 Strength όσοι δεν είναι jewlcrafters δεν μπορούνε αλλά ούτε μπορείς να βάλεις και αλλά 34 strength gems στο gear Που φοράς θα πρέπει στο σύνολο να είναι 3 μπορείς να βάλεις δηλαδή αλλά καλύτερα gems σε αλλά items που είναι στις τσάντες σου. τέλος θα πρέπει να έχεις μάθεις τις συνταγές για crafting που απαιτούνε tokens αυτά τα παίρνεις από το να κανείς dialy του Jewlcrafting, ο άλλος τρόπος όπως είπες από το σπάσιμο titanium ore Βγαίνουνε σκόνες στις 10 παίρνεις 1 τοκεν και ο τελευταίος τρόπος είναι από ένα ας πούμε σπάνιο σπασμένο Neck που πέφτει από οποιοδήποτε Mob το παιρνεις το φτιάχνεις και το δίνεις από εκεί που ξοδεύεις τα τοκενς με 1 φτιαγμένο neck παίρνεις και 1 τοκεν. |
| | |
| | #4 |
| Νέο μέλος | Α δηλαδή αν κατάλαβα σωστά δεν ανοίγει κάποιο καινούργιο socket όπως νόμιζα έτσι? |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας Εγγραφή: 29-07-2009
| Όχι δεν ανοίγει κάποιο socket.Βέβαια όταν αντί για 3x[] σαν jewelcrafter μπορείς να έχεις 3x[] καταλαβαίνεις ότι είναι ένα σημαντικό bonus.Τώρα για να προσθέσω σ'αυτό που είπε ο Ragnadriel για να πάρεις tokens,εκτός από τα daily και τα necklaces (που είναι σπάνιο drop και πανάκριβο στο ah) υπάρχει και το [] που ανά δέκα σου δίνουν ένα token ακόμα.Έχει αρκετό farming όπως βλέπεις αλλά τα λεφτά απ΄το JC που θα πάρεις είναι πολύ καλά κατά τη γνώμη μου... Edit:Μόλις είδα ότι το είχε αναφέρει κι άλλος φίλος για τις σκόνες.Συγνώμη για το spam αλλά ακόμα δεν έχω πιει τον καφέ μου,είναι και Δευτέρα,καταλαβαίνετε Τελευταία επεξεργασία από stormday : 16-11-09 στις 09:13 |
| | |
| | #6 | ||
| Συντονιστής | Παράθεση:
Παράθεση:
Πάντως το JC αν το αξιοποιήσεις λίγο είναι καλά λεφτά. Με λίγα λεφτά ασχολία την ημέρα βγάζω και 300-500g από Auction house και μερικά cuts epic gems από παίκτες που τα ζητάνε στο trade channel (10g/cut, ακατέβατα.) Όσο περισσότερο ασχοληθείς τόσο περισσότερα τα οφέλη βέβαια. Εγώ προσωπικά βαριέμαι να πολυασχολούμαι | ||
| | |
| | #7 |
| Ήρωας Εγγραφή: 29-07-2009
| Ένας πολύ καλός τρόπος για να βγάλεις gold απ΄το JC είναι,όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο,και τα απλά μπλε recipes.Πολύς κόσμος δε δίνει τα 200 περίπου g για ένα epic gem και την αμοιβή του jewelcrafter,μπαίνει στο ah και αγοράζει από κει τα φτηνότερα.Είχα βγάλει μια περιουσία από τα [] για παράδειγμα.Άσε που τα gemάκια αυτά πέφτουν συνεχώς απ΄το prospecting αλλά και από τα ores απευθείας μέσω mining.Όρεξη και χρόνο να χεις,καλό timing στο ah και "είναι πολλά τα λεφτά Άρη" |
| | |
| | #8 |
| Συντονιστής | Εννοείται ότι εκμεταλλεύεσαι τα πάντα που σου δίνει το prospecting. Ακόμα και τα πράσινα gems πέραν του icy prism και του daily quest, μπορείς μαζί με crystallized earth (που επίσης βρίσκεις πολλά απο mining ή φθηνά στο AH) να τα κάνεις πράσινα rings που τα κάνεις disenchant για enchanting mats. |
| | |
| | #9 |
| Νέο μέλος | Ευχαριστώ παιδία με καλύψατε σε όλα |
| | |
| | #10 |
| Μαχητής | Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας , ανέβασα πρόσφατα το jc 450 χωρίς mining, για τον λόγο το ότι δεν έχω την δυνατότητα ούτε τον χρημάτων ούτε του prospecting από τα ores (πολύ ακριβά άμα δεν είσαι miner) θα ήθελα να μου πείτε ποίες συνταγές δίνουν τα περισσότερα λεφτά , τα παίρνω με τον κλασσικό τρόπο ένα κάθε 4 μέρες. |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |