| | |||||||||||
| Player vs Player Συζητήσεις για PvP, τακτικές, κόλπα και τα συναφή. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής Εγγραφή: 29-10-2009
| Γεια σας!έχω φτιάξει ένα death knight & θέλω να ασχοληθώ με αυτόν με pvp. Μπορειται να μου δωσεται μερικές συμβουλές οπως αν είναι καλύτερο να τον κάνω tank ή dps & πια talents του dk είναι για pvp. Μπορειται να μου πείτε κιωλας πια proffesion θα ήταν καλύτερο να διαλέξω ώστε να με επωφελησουν στο pvp?θα είναι καλύτερο να τον γεμισω με strength ή critical stike & να πάρω αν είναι jewelcrafting ή enchating Τελευταία επεξεργασία από Gunthorian : 14-11-09 στις 17:31 |
| | |
| | #2 |
| Συντονιστής | Για pvp unholy dps κατά προτίμηση. Κάνε alliance alt στον server Kazzak και ρώτα τον Johad , Έλληνας είναι, dk παίζει και κάνει πολύ pvp. |
| | |
| | #3 |
| Γιατί ομως το pvp gear του dk έχει περισοτερο stamina & λιγότερο strength ενώ το pve gear περισσότερο strenght & λιγότερο stamina? |
| | |
| | #4 |
| Συντονιστής | ... Εσύ γιατί λες? ^^ |
| | |
| | #5 |
| Πραγματικά δεν ξέρω(αφού dps είναι για pvp & όχι tank) |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | tank στο pvp θες να κάνεις εσύ? το stamina το θέλουν οι pvp characters για να αντέχουν φάπες... nuff' said |
| | |
| | #7 |
| Δηλαδή για pvp είναι καλύτερο να είσαι tank? |
| | |
| | #8 |
| Συντονιστής | Όχι. Μην μπερδεύεις την έννοια του tank με το pvp. |
| | |
| | #9 |
| Νέο μέλος | Σου παραθετω μερικες σελιδες στις οποιες μπορεις να βρεις διαφορα για τον DK στο pvp.Πρεπει να εχεις υπομονη και ορεξη για διαβασμα γιατι αυτο χρειαζεται... 1. Το pvp thread για τους dk στο elitistjerks : [Deathknight] PvP Thread - Elitist Jerks 2. Ενα καλο post απο το tankspot : Deathknight Comprehensive DK PvP Guide - TankSpot 3. Μερικες χρησιμες macros για το class σου :Death Knight Macros - Arena Junkies Γενικα αυτον τον καιρο το πιο συχνο Spec για Dk στο pvp ειναι unholy απο οσο ξερω. Καλο διαβασμα |
| | |
| | #10 |
| Υπάρχει κανά καλό server για να φτιάξω τον dk αλλά να είναι horde?? |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |