| | |||||||||||
| Player vs Player Συζητήσεις για PvP, τακτικές, κόλπα και τα συναφή. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #11 | |
| Νέο μέλος | Παράθεση:
Για DeathKnight Builds εγώ ανατρέχω στο : Death Knight Builds - WOW Death Knight talent guide Για PvP το καλύτερο Spec που υπάρχει είναι το Unholy διότι με το [Unholy Blight] οι κατάρες σου δεν γίνονται Dispelled. Το must-combo για εσένα δεν είναι παρά ένας Holy paladin. Τοο easy not to succeed. | |
| | |
| | #12 |
| Μαχητής | Καλά επειδή φαίνεται οτι πραγματικά δεν έχεις ιδέα, θα προσπαθήσω να τα εξηγήσω αναλυτικά ένα ένα. Strength vs Stamina vs Resilience Το stamina καλό είναι να υπάρχει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν το κυνηγάς. Το PvP gear έχει υπέρ αρκετό και φτάνει. Το πραγματικά χρήσιμο defensive stat σου είναι το Resilience, αυτό είναι που κάνει την διαφορά. Παρ' όλα αυτά και πάλι το pvp gear έχει αρκετό, ποτέ μην το κάνεις gem εις βάρος του Strength. Aν θες extra, θα το πάρεις έναντι Crit Rating. Strength είναι το number 1 stat σου. Τελεία και παύλα. Γενικά για κάθε class η όλη υπόθεση είναι το balance μεταξύ των offensive stat και του resilience. Αυτό εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες. Εξαρτάται από το Class (Disc Priests, Resto Shamans, Warlocks πχ είναι συνήθως στα ~1200-1400 reslience. Απ' την άλλη, frost Mages παίζουν με αρκετά λιγότερο, βλέπε ~800). Ύστερα εξαρτάται πολύ από το setup που παίζεις και πόσο συχνά βρίσκεις τον εαυτό σου στο επίκεντρο των εχθρικών πυρών. Ως Death Knight, κυρίως λόγο του άσχημου scaling με pve stats στο pvp (πχ armorpenetration) το pve gear δεν το κυνηγάει ο κόσμος. Σχεδόν όλοι μένουν πάνω από 1000 resilience. Eπίσης μην ξεχάσεις 4 Spell Penetration Gems, για 135 ώστε να μηδενίσεις τις πιθανότητες τα Strangulate, Death Coil σου να κάνουν resist vs Mark of the Wild και Shadow Protection. PvP talent spec Unholy με Frost Subspec. Και εδώ, δεν τίθεται θέμα συζήτησης. Το πιο κλασικό Spec Talent Calculator - World of Warcraft Παίζει σε Unholy Presence καθώς έχει σημαντικά δυνατότερο burst με 1sec GCD. Μπορείς να παίξεις και σε Blood Presence, οπότε παίρνεις τους πόντους από Improved Unholy Presence και τους βάζεις στο On a Pale Horse πχ. Race Choice Ως Horde, το generally approved ως καλύτερο DK race είναι τα Blood Elves, καθώς το racial του είναι από τα πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Orc είναι επίσης ok καθώς Orc Stun Racial + On a Pale Horse + 42ap/StunReduction Meta φτάνει σε permanent 42% stun duration reduction. Είναι εξωφρενικό, ειδικά όταν δεν ξεκολλάνε από πάνω σου κάτι RMP. Ως Alliance, αν έχεις 2 καλά trinket, Human είναι το obvious choice. Aν δεν, τότε ειλικρινά δεν μπορώ να δω πιο θα άξιζε από τα άλλα. Matter of preference θα έλεγα. Eλπίζω το mini guide να βοήθησε, αν έχεις άλλες απορίες, ρώτα.
__________________ |
| | |
| | #13 |
| Μαχητής | ρε παιδια για pve τι χρειαζετε να εχω??? The World of Warcraft Armory - Merlia @ Alonsus - Profile |
| | |
| | #14 |
| Ήρωας | Μυαλό να σκέφτεσαι και να ψάχνεις και μάτια να διαβάζεις.
__________________ ![]() A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother. Hybrid Species |
| | |
| | #15 |
| Μαχητής | και τα 2 τα εχω. το μονο που δεν εχω ειναι γνωσεις αγγλικων............................... |
| | |
| | #16 |
| Ήρωας | Σε αυτό το forum μπορείς να βρεις οδηγό για Death Knight στα ελληνικά.
__________________ ![]() A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother. Hybrid Species |
| | |
| | #17 |
| Ήρωας | Ερώτηση: Σκέφτομαι να ξεκινήσω PvP με την DK μου όμως από gear δεν έχω σχεδόν τίποτα. Αξίζει να χαλάσω το tier10 set για να πάρω το 232 pvp set? Για αρχή μιλάω πάντα ofc, εννοείται οτί θα βάλω relentless όταν μπορέσω. Απλά σκέφτομαι οτί θα είναι τεράστιο το κόστος σε damage και οτί α) θα είμαι με healer οπότε μόνο εγώ θα βαράω και πρέπει κάπως να πέσει ο άλλος Ο_ο β) έχω αρκετά defensive cooldowns για να μπορέσω να την παλέψω στην αρχή.
__________________ |
| | |
| | #18 |
| Συντονιστής | Αμα σε πάρουν πρέφα ότι φοράς pve, θα μάθεις 152 νέες έννοιες της λέξης ΠΟΝΟΣ. Μπορείς πάντα να το δοκιμάσεις.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |