| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | γεια σας παιδια! το ξερω οτι σας εχω ζαλισει με τις απανωτες ερωτησεις μου αλλα ειμαι καινουριος στο παιχνιδι και θελω να μαθω να παιζω!! μηπως μπορειτε να μου πειτε τι ειναι τα professions και σε τι χρησιμευουν? σε ποια level ειναι απραιτητα? ευχαριστω |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Είναι κάποια επαγγέλματα που μπορείς να μάθεις και να τα εξασκήσεις αν θές και μερικά μπορείς και να τα συνδιάζεις πχ αν είσαι pala η warrior καλά θα ήταν να συνδίασεις το mining με το blacksmithing , για να φτιάχνεις μόνος σου τις πανοπλίες σου χωρίς να χρειάζεται να τις χρυσοπληρώσεις . Τέλος κάθε χαρακτήρας μπορεί να μάθει δύο Επαγγέλματα τα οποία μπορεί να εξελίξει μέχρι το 450 αλλά αν κάποιο το βαρεθείς μπορείς να το διαγράψεις |
| | |
| | #3 |
| Συντονιστής | Καλό είναι να διαλέξεις 2 professions και να τα ανεβάσεις όσο κάνεις leveling. Αφού παίζεις warrior θα σου συνιστούσα να πάρεις Jewelcrafting και Mining. Που είναι αρκετά προσοδοφόρο στο 80, και δίνει καλά bonuses στον χαρακτήρα σου. Επίσης, μην κάνεις τίτλους θεμάτων στα κεφαλαία. Τα διαβάζουμε και σε μικρά. |
| | |
| | #4 |
| Μαχητής Εγγραφή: 24-10-2009 Περιοχή: kanonika i se ligo??????
| ρε παιδιά μην το ζαλίζουμε το παιδί απλά από αυτά βγάζεις πολύ χρήμα είναι καλο να ταιριάζουν με τον παίχτη σου και να του δίνουν bonus (πχ το minig δίνη stamina και καλο addon για αυτό είναι το Gatherer) και να μην είναι αταίριαστα μεταξύ τους... τα χρειάζεσαι από την αρχή μέχρι το τέλος. όσο πιο νωρίς ξεκινήσεις τόσο πιο καλά είναι |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | και πως τα ασκω αυτα τα professions? δηλαδη απλα τα μαθαινω και τελειωσε? δεν παταω κατι μες το παιχνιδι? |
| | |
| | #6 | |
| Συντονιστής | Παράθεση:
Με τα gathering professions μαζεύεις τα ανάλογα αντικείμενα από τον κόσμο του παιχνιδιού, με τα crafting professions φτιάχνεις αντικείμενα από πρώτες ύλες. Απλά πάτα το P για να τα δεις στο general skill tab σου. | |
| | |
| | #7 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
| |
| | |
| | #8 |
| Συντονιστής | Λιώστο! Τα professions ανεβαίνουν με skill, και όσο πιο ψηλά είναι τόσο πιο ισχυρά αντικείμενα φτιάχνεις, ή μαζεύεις reagents (πρώτες ύλες) υψηλότερου lvl. Πάρε τα professions που σου είπα και δεν θα το μετανιώσεις στο μέλλον, μόλις τα μάθεις και λίγο καλά |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας Εγγραφή: 29-07-2009
| Ο Ragnadriel εννοεί ότι όσο και να λέμε εμείς αν δεν κάτσεις κάτω να δοκιμάσεις μόνος σου το μόνο που θα γίνει είναι να σε μπερδεύουμε με τις ιδέες του ο καθένας.Ο καθένας έχει τη δική του λογική όσον αφορά τα professions που παίρνει (άλλοι παίρνουνε 2 gathering και farmάρουνε όλη μέρα,άλλη ένα gathering και τα mats που παίρνουνε τα χρησιμοποιούν σε ένα crafting κ.ο.κ.).Ψάξε σε ένα site ποια professions υπάρχουν και διάλεξε τα δύο που σου αρέσουν πιο πολύ.Για να ανεβάσεις όσο το δυνατόν ευκολότερα το profession,μπορείς να συμβουλευτείς και ένα site όπως το WoW Professions | 1-450 WoW Profession Guides |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |