| | |||||||||||
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #51 |
| Μαχητής | Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Πραγματικά οφείλω να πώ πως έχω μείνει εκπληκτη με την τεχνολογία σήμερα
__________________ ... ... |
| | |
| | #52 |
| Νέο μέλος | Καλημέρα παιδιά,εγώ έχω το authenticator σε mobile έκδοση.Δεν έτυχε(ευτυχώς) να μου hackaroun το account,απλά το κατέβασα για να έχω το κεφάλι μου "ήσυχο" γιατί τον τελευταίο καιρό είχαν hackarei αρκετούς φίλους μου!Και επιπλέον παίρνεις και ένα extra pet!Α!Και κάθε 30" κάνει reset. |
| | |
| | #53 |
| Ήρωας Εγγραφή: 23-05-2011
| Computer Security Πρώτα απο ολα πρέπει να προστατέψετε το PC σας απο ιους,trojan,keyloggers τα οποία μπορεί να βλάψουν το PC σας γι αυτό είναι καλό οπως λέει και ο ragnadriel να έχετε ενα antivirus.Επίσης να αναβαθμίζεται το λειτουργικό σύστημα του PC σας καθώς μερικά απο τα updates βελτιώνουν την ασφάλεια του PC σας.Επίσης θυμηθήτε να κάνετε updates και στους web browsers. Password Security Για την προστασία του account σας διαλέξτε ενα password με αγγλικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες και νούμερα.Μην επιχειρήσετε να βάλετε το όνομα και την ημερομηνία γέννησης σας.Εαν πιστέυεται πως ο passwords μπορεί να βρεθεί έυκολα αλλάξτε το μέσω του battle-net management page https://eu.battle.net/login/en/?ref=...pp=bam&cr=true Μετα το log in πατήστε settings και password change. battlenet Authenticator Μπορείτε να αγοράσετε ενα battlenet authenticator ή ενα mobile authenticator εαν το κινητό σας το υποστηρίζη. Battle.net Authenticator - Support - Battle.net Support How to Setup the Battle.net Mobile Authenticator (iPhone & iPod touch) - Support - Battle.net Support Account informations Ποτέ μην δίνεις το account σου σε κανένα και ποτέ μην παίζεις wow μέσω καποιου άλλου το PC. Phising Προσέχετε οταν δέχεστε email που λένε οτι κέρδισες free mount ή για 10 χρόνια game time cards ή που σε προειδοποιούν πως θα γίνεις ban αν δεν απαντήσεις ή σου ζητάν να βάλεις τις account informations σε διάφορα account.Σε περίπτωση που σας έρθουν ύποπτα email που ζητάνε account username passwords αγνοήστε τα και διαγράψτε τα.Εαν θέλεται να τα reportαρετε στείλτε ενα email στο hacks@blizzard.com Official Blizzard Sites - blizzard.com - battle.net - WorldofWarcraft.com - WoWArmory.com - StarCraft2.com - Diablo3.com Safe Gaming Μην αγοράζεται golds απο gold selling sites ή power lvling service καθώς οι περισσότερες κλοπές γίνονται απο goldselling και powerlevel service sites που περιέχουν spyware.Επίσης πολλές φορές βάζουν ιους και malware στα addons υποπτου file κάντε το αμέσως delete.Το επίσημο WoW addon site είναι το Curse - WoW Addons, Minecraft Mods, Curse Client and Gaming News Virus Spyware::Πρόκειται για ενα είδος κακόβουλου λογισμικού που εγκαθίσταται στο PC σας με σκοπό να υποκλέψει τις διευθύνσης των site που επισκέπτεσται αλλά και να έχει παρέμβαση στο PC σας μέσω διαφότων τρόπων οπως αλλαγή homepage,μείωσει ταχύτητας κ.λ.π Trojans:Εισβάλλουν στο PC σας για να τον καταστρέψουν κυρίως αλλά μπορούν να παρακολουθήσουν κι όλας .Οτι πληκτρολογεί ο χρήστης του PC που κόλλησε trojan καταγράφεται, ενας hacker μπορεί να γίνει προσβάσιμος και να σαρώσει χιλιάδες υπολογιστές.Είναι δύσκολο να απεγκαταστήσεται ενα τέτοιο ιο και στις περιπτώσεις αυτές χρειάζεται να κάνεται format. Ιος:Ο ιος είναι βλαβερός κώδικας ο οποίος προσκολλάται σε καποιο αρχείο ή πρόγραμμα,ομως αποτελεί ο ιδιος ο ιος ενα πρόγραμμα το οποίο έχει ως σκοπό να κταστρέψη αρχεία του PC σας και μπορεί να εισβάλει στο PC σας μέσω ενος αρχείου που είναι συννημένο σε κάποιο email είτε απο την επίσκεψη σε κάποιο μη ασφαλή site ή μέσω usb stick,cd rom Keyloggers:Τα keyloggers είναι επιβλαβή προγράμματα που εκτελούνται σχεδόν αόρατα. Αυτά καταγράφουν όλες τις πληροφορίες που πληκτρολογείτε και, στη συνεχεία, στέλνουν πληροφορίες σ΄αυτόν που σας έχει μολύνει με το keylogger. α Keyloggers είναι πολύ επικίνδυνα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κλέψουν τα προσωπικά σας στοιχεία όπως ο αριθμός πιστωτικής κάρτας, καθώς και τους κωδικούς σας πρόσβασης. Τα Keyloggers είναι ιδιαιτέρα επικίνδυνα για όλους όσους χρησιμοποιούν ηλεκτρονικούς δικτυακούς τόπους μέσω των οποίων κάνουμε χρηματικές συναλλαγές. Antivirus Aν και οι λεπτομέρειες μπορούν να ποικίλουν μεταξύ των συσκευασιών, το λογισμικό Anti-Virus ανιχνεύει τα αρχεία ή τη μνήμη του υπολογιστή σας για αρχεία που μπορούν να αρχίσουν μια μόλυνση. Τα αρχεία που ψάχνει είναι βασισμένα στις υπογραφές, ή τους ορισμούς, των γνωστών ιών. Οι κατασκευαστές ιών δημιουργούν συνεχώς νέους και ενημερωμένους ιούς, έτσι είναι σημαντικό ότι υπάρχουν πάντα τα πιο πρόσφατα updates του Anti-Virus υπολογιστή σας. Μπορείται να βρείτε κάποια δωρεαν antivirus εδω http://eu.battle.net/support/en/arti...BD%CE%B1%CE%B9
__________________ http://www.youtube.com/watch?v=ESxWy...feature=fvwrel Το ονομα μου στα Ιαπωνικά Chisato Hisamatsu Τελευταία επεξεργασία από Apok : 29-01-12 στις 20:11 |
| | |
| | #54 |
| Ήρωας | Το 'φαγα κι εγώ το hack μου, για 2η φορά νομίζω, χωρίς να καταλάβω πώς, και η Blizz μου έκλεισε το account ζητώντας επικύρωση στοιχείων. Βασικά 3η φορά, η πρώτη ήταν όταν ακόμα δεν υπήρχε φόρμα για να το πάρεις πίσω κλπ κλπ και «απλά» έστελνες mail ότι σ'το πήρανε. Οι άλλες 2 ήταν "locked for suspicious activity". Άρα φύλαγε τα ρούχα σου, να 'χεις τα μισά. Για mails και sites τσεκάρετε κι εδώ: Έγκυρα e-mails της Blizzard και links που μπορείτε να εμπιστευτείτε! |
| | |
| | #55 |
| Ήρωας Εγγραφή: 23-05-2011
| Οταν κάποιος πάει να μπεί στο account σου απο αλλο PC τότε το account κλειδώνεται απο το security system της blizzard.
__________________ http://www.youtube.com/watch?v=ESxWy...feature=fvwrel Το ονομα μου στα Ιαπωνικά Chisato Hisamatsu |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |