| | |||||||||||
| | LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #31 |
| High Warlord | Respect ..! Άν και προτιμώ τον Chrome για browser.. |
| | |
| | #32 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
| |
| | |
| | #33 |
| Συντονιστής | Bump λόγω...των σημαδιών των καιρών!
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #34 |
| Νέο μέλος | Πολύ καλό τοπικ με βοήθησε πάρα πολύ. Έχω ένα πρόβλημα όμως δεν μπορώ να βρώ το μοντέλο το κινητού μου για το Mobile Authenticator, υπάρχει κάποια λύση γτ είναι λιγο δύσκολο να πάρουμε το μπρελόκ? Έχω το nokia 5800 XpressMusic. |
| | |
| | #35 |
| Συντονιστής | Aν δεν είναι στην λίστα, πάπαλα. Κάνε search στο google και θα δεις.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #36 | |
| Μαχητής | Παράθεση:
Μπορείς όμως να κοιτάξεις εδώ Blizzard Entertainment . Είναι το site που αγοράζεις τον Mobile Authenticator. Πάτα εκεί που λέει Battle.net Mobile Authenticator και θα ανοίξει μια άλλη σελίδα που δίνεις τα στοιχειά ( Χώρα, Μάρκα, Τύπος, Πάροχος ). Από εκεί πήρα και εγώ το δικό μου (μετά το hack που "έφαγα". PS: Προσοχή όμως όταν αλλάξει η ώρα θα πρέπει να το κάνεις πάλι sync γιατί δεν θα μπαίνεις στο WoW. | |
| | |
| | #37 |
| Μαχητής | εχω πεσει θυμα HACK και μου πηραν τα ΠΑΝΤΑ ( emblem οτι ειχα στην bank gold και αλλα ) εστειλα mail στην blizzard και ο hacker πηρε ποδι. το μονο κακο ειναι οτι ηblizzard μου εστειλε τα παντα πισο εκτος απο τα g μου |
| | |
| | #38 |
| Ήρωας | OK. Ευχαριστούμε για την πληροφορία.
__________________ ![]() A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother. Hybrid Species |
| | |
| | #39 |
| Συντονιστής | Bump. Updated με link για το battle.net recovery process με το οποίο μπορείτε να επανακτήσετε το account σας. Παρακαλώ να φέρνετε νέα μέλη του φόρουμ να το διαβάσουν όποτε βλέπετε τα σχετικά posts ^^ Θα το περάσω ένα update σύντομα. Όλες οι ιδέες ευπρόσδεκτες.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: Τελευταία επεξεργασία από Ragnadriel : 30-11-10 στις 16:06 |
| | |
| | #40 |
| Συντονιστής | Account Security and You (Yes, You) - World of Warcraft Updated account security guide από την Blizzard, για κάθε ενδιαφερόμενο.
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |