| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #181 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 1 | Update : 22-06-2009 Περιλαμβάνει : ____________Manual Armory Update των 10 πρώτων της λίστας, ____________manual Armory Update των υπολοίπων που κάνανε update εδώ. Επίλογος : Ευχαριστούμε που διαλέξατε εμάς για την ενημέρωση σας για ακόμη μία φορά. Ευχές για ένα καλό βράδυ. !!! **Yiatsek** Στο armory έλεγε διαφορετικούς πόντους απότι έδωσες εσύ. 100 λιγότερους. Έβαλα του armory. Αν έχει bugάρει, δεν πειράζει, θα το αναννεώσουμε την άλλη εβδομάδα. Ευχαριστώ. Τελευταία επεξεργασία από Marilian : 22-06-09 στις 10:53 | ||
| |
| | #182 |
| Νέο μέλος | Character Name: Ector Race: Human Class: Warrior Level: 80 Realm: European Shadowsong Guild: Possum Achievement points: 4625
__________________ Its a game...or not? |
| |
| | #183 |
| Νέο μέλος | Update 27/06/09 Character Name: Gperd the Exalted Race: Human Class: Warlock Level: 80 Realm: Vashj Eu Guild: Malediction Achievement points: 7305 (678/931) |
| |
| | #184 |
| Μαχητής | Ρε παιδιά εγώ έχω ένα χαρακτήρα αλλά δεν έχω κάνει και τόσα achievments |
| |
| | #185 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 1 | Και τα achievements έχουν την γοητεία τους, φίλε αν θες να μπεις στην λίστα, δώσε τα στοιχεία σου. Ευχαριστώ. | ||
| |
| | #186 |
| Νέο μέλος | Name: Kontoulis Race: Gnome Class: Mage Level: 80 Realm: EU_Runetotem Guild: Barbarian of snakes and badgers Achievement points: 2460 Total Completed: 241/ 931 |
| |
| | #187 |
| Ήρωας | Name: Ronniegr Race: Tauren Class: Druid Realm: genjuros eu Guild: Seven sins Achievement points: 3570 Total completed:344/931 |
| |
| | #188 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 1 | Update : 29-06-2009 Περιλαμβάνει : ____________Manual Armory Update ΟΛΩΝ των παιδιών της λίστας, "guilds-points-κλπ....ναι μου βγήκε η Παναγία Εντοπίστηκαν δύο άτομα, τα οποία δεν βρέθηκαν στο Armory και αν θέλουν να ξανακάνουν update με τον νέο τους server κλπ κλπ έτσι ώστε να ξαναμπούν στην λίστα. Είναι αυτοί : ![]() Επίλογος : Ευχαριστούμε που διαλέξατε εμάς για την ενημέρωση σας για ακόμη μία φορά. Ευχές για ένα καλό βράδυ. !!! | ||
| |
| | #189 |
| Νέο μέλος | name: tapitsa race:gnome realm:nordrasil US guild:- achievement points:10 total completed: 1/931 |
| |
| | #190 | |||
| Συντονιστής
Εικόνες: 1 | Παράθεση:
Το έχεις στείλει από χθες το βράδυ και να φανταστείς ακόμα γελάω. Είσαι πολύ αστείος........., ή γελοίος ??? | |||
| |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |