| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | Γειά σας! Θα ήθελα σας παρακαλώ να μάθω αν υπάρχει κάποιος τρόπος(addon ίσως) που να μου επιτρέπει στα raid να βλέπω ποιός έχει και αν έχει addon ή flask ή buff. Αν μπορώ να δώ αν ο Χ για παράδειγμα έχει περασμένο το dbm και αν έχει πιεί flask of pure mojo. Παλαιότερα που ήμουν σε μία guild είμαι σίγουρος οτί υπήρχε κάποιος officer ο οποίος "έκραζε" συνέχεια αυτούς που δεν είχαν τα βασικά addon που χρειάζεσαι για να raidάρεις.Προσπάθησα να βρω κάτι ανάλογο μέσω curse client αλλά....δύσκολα. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι θα με βοηθήσει πάρα πολύ. Ευχαριστώ πολύ. |
| | |
| | #2 | ||
| Νέο μέλος
| Για το DBM σίγουρα μπορείς να το check-άρεις μέσω του ίδιου add-on. Κάπου έχει μια επιλογή, ψαξ'το... Για το άλλο που λες : RaidBuffStatus Το μόνο που βρήκαν έτσι στα γρήγορα..σίγουρα θα υπάρχουν κ άλλα | ||
| | |
| | #3 |
| Συντονιστής | το RaidbuffStatus είναι απ'τα καλύτερα για την δουλειά, και ανανεώνεται ακόμα. Παλιότερα χρησιμοποιούσα το XRS, και ξέρω και το BigBrother, το οποίο σου βγάζει και μυνήματα για το αν π.χ κάποιος έσπασε κάποιο polymorph. Νομίζω ότι μπορείς να δεις ποιός έχει dbm μέσα απ'το μενού του DBM, καθώς "επικοινωνεί" με όσα raid members το έχουν. |
| | |
| | #4 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 19 | Εγώ χρησιμοποιώ BigBrother, δείχνει όλα τα buffs, ξεχωριστά Paladin buffs και consumables, δλδ flasks & food buffs, plus σου λέει ποιός έκανε polymorph, sheep, misdirect κλπ, και ποιός "'έσπασε" το τάδε CC spell, π.χ. polymorph, πράγμα πολύ χρήσιμο πιστεύω. | ||
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Ουστ! ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ...
__________________ LuNaTiC is LuNaTiC ... Half Man Half Amazing www.StarCraft2.gr ☆☆ ☆ My brain has 2 sides!! Left side has nothing right & right side has nothing left! ☆☆ ☆ Πωλείται Sapphire 6950 2GB GDDR5 Περισσότερο INFO @ http://www.starcraft2.gr/index.php?o...tid=25&id=5321 - RT Ladder / Music @ http://www.twitch.tv/lunaticoldschool (Give ur FeedBack pls) and FOLLOW |
| | |
| | #6 |
| Νέο μέλος | για shaman τι addon μπορώ να βάλω? ![]() ![]() |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |