Guilds Ελληνικά ή ξένα guilds, clans, ομάδες.

Επιστροφή   WorldofWarcraft.GR Forums > World of Warcraft > Guilds

Diablo 3 Hellenic Community

Warriors of Wrath @ Genjuros EU
LinkBack Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Νέα Μηνύματα 01-06-11, 02:23   #51
Μαχητής

Το avatar του χρήστη Zazopoulos

Zazopoulos
των Warriors of Wrath

EN-Genjuros (PvP)
Zazopoulos is on a distinguished road
Προεπιλογή

Προς ενημέρωση το site του external forum έχει πλέον αλλάξει και είναι το wow.wowstead.com όπου και όλοι που ενδιαφέρονται είναι ευπρόσδεκτοι να κάνουν την αίτησή τους προκειμένου να αξιολογηθεί .

Τελευταία επεξεργασία από Zazopoulos : 16-06-11 στις 03:34
Ο χρήστης Zazopoulos δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 16-06-11, 03:43   #52
Μαχητής

Zazopoulos
των Warriors of Wrath

EN-Genjuros (PvP)
Προεπιλογή

Καλησπέρα σε όλους,

Και ο Cho'gal επισήμως έπεσε και το 9/12 είναι πλέον γεγονός για το Group A. Ήταν μία θαυμάσια προσπάθεια έπειτα από αρκετές αποτυχημένες, κυρίως λόγω των διαφόρων απουσιών που είχε το group. Παρ'όλα αυτά, τελικά σήμερα στην 4η προσπάθεια ο εύσωμος Cho παρέδωσε πνεύμα και μετά σείρα πήραν όπως και μία γρήγορη γεύση τα πρώτα 2 bosses του BwD καθότι ο Nefarian είναι ο επόμενος στόχος.

Το Group B έχοντας μία πολύ καλή μέρα τη Δευτέρα έριξε 3 bosses στο BwD δείχνοντας ότι έχει τα φόντα να κάνει το κάτι παραπάνω και σε συντομότερο χρονικό διάστημα. Ένας από τους έμπειρους officers έχει αναλάβει την δύσκολη αποστολή να βρει ανάμεσα σε 25 άτομα τους 10 που θα είναι ο βασικός κορμός για αυτό το group. Προφανώς όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει και 3ο group το οποίο και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα αρχίσει τα δικά του tries.

Είμαστε ανοικτοί σε όλους όσοι θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία ενός semi-core guild το οποίο παρότι έχει ως πρώτο στόχο να περνάει καλά καταφέρνει και αυτή τη στιγμή είναι το υπ' αριθμόν 16ο στον Genjuros στους Alliance (βάσει wowprogress.com). Μπείτε στο external forum μας και ενημερωθείτε περαιτέρω (Warriors of Wrath). Όλες οι αίτησεις αναλύονται και απαντούνται ή υπάρχουν επεξηγηματικές ερωτήσεις σε κάθε αίτηση.

Έρχεται ένα καλοκαίρι το οποίο προβλέπεται συναρπαστικό.
Νέα Μηνύματα 16-10-11, 22:42   #53
Μαχητής

Zazopoulos
των Warriors of Wrath

EN-Genjuros (PvP)
Προεπιλογή

Καλησπέρα μετά από πολύ πολύ καιρό

Αναμένοντας το επόμενο patch, επιτέλους η guild αισθάνθηκε έτοιμη να προχωρήσει περαιτέρω. Και το έκανε μέσα σε μία εβδομάδα. Η μία από τις δύο ομάδες έφτασε το 6/7 στα Firelands με καλά tries στον Ragnaros αλλά η απόφαση ήταν να υπάρξουν κάποιες εβδομάδες farming προτούν επικεντρωθούν στον φίλτατο Rag.

Το guild εξακολουθεί να παραμένει σε semi-core τροχιά, παρόλα αυτά αυτή τη στιγμή είναι το 9ο Alliance Guild (σύμφωνα με το wowprogress.com) στον Genjuros και εξακολουθεί να αποτελεί ένα όμορφο μείγμα Ελλήνων και International παιχτών. Όσοι επιθυμούν να ενταχθούν σε ένα guild που είναι καταρχήν παρέα και κατά δεύτερον progressing υπό την προυπόθεση όμως της τήρησης των όρων και των συμβουλών / κατευθύνσεων των υπευθύνων του Guild είναι ευπρόσδεκτος μέσω αιτήσεων στο forum μας.

Εφόσον βρεθούν τα κατάλληλα άτομα τα οποία θέλουν και μπορούν να ξεκινήσουν raids μαζί με υπάρχοντα άτομα τα οποία περιμένουν την ένταξή τους σε κάποια από τις ομάδες μας, είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτα.

Καλή εβδομάδα να έχουμε,

ΥΓ. Το guild κάνει 10men raids. Σε περίπτωση όπου διαφαίνεται ότι υπάρχει σοβαρή υποψηφιότητα ατόμων για 25άρια, θα σχηματιστεί και αντίστοιχη ομάδα καθώς και μέρες raid.
Νέα Μηνύματα 12-12-11, 16:11   #54
Νέο μέλος

silmarilli

EN-Genjuros (PvP)
Περιοχή: Vienna
santasangre is on a distinguished road
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Zazopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπέρα μετά από πολύ πολύ καιρό

Αναμένοντας το επόμενο patch, επιτέλους η guild αισθάνθηκε έτοιμη να προχωρήσει περαιτέρω. Και το έκανε μέσα σε μία εβδομάδα. Η μία από τις δύο ομάδες έφτασε το 6/7 στα Firelands με καλά tries στον Ragnaros αλλά η απόφαση ήταν να υπάρξουν κάποιες εβδομάδες farming προτούν επικεντρωθούν στον φίλτατο Rag.

Το guild εξακολουθεί να παραμένει σε semi-core τροχιά, παρόλα αυτά αυτή τη στιγμή είναι το 9ο Alliance Guild (σύμφωνα με το wowprogress.com) στον Genjuros και εξακολουθεί να αποτελεί ένα όμορφο μείγμα Ελλήνων και International παιχτών. Όσοι επιθυμούν να ενταχθούν σε ένα guild που είναι καταρχήν παρέα και κατά δεύτερον progressing υπό την προυπόθεση όμως της τήρησης των όρων και των συμβουλών / κατευθύνσεων των υπευθύνων του Guild είναι ευπρόσδεκτος μέσω αιτήσεων στο forum μας.

Εφόσον βρεθούν τα κατάλληλα άτομα τα οποία θέλουν και μπορούν να ξεκινήσουν raids μαζί με υπάρχοντα άτομα τα οποία περιμένουν την ένταξή τους σε κάποια από τις ομάδες μας, είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτα.

Καλή εβδομάδα να έχουμε,

ΥΓ. Το guild κάνει 10men raids. Σε περίπτωση όπου διαφαίνεται ότι υπάρχει σοβαρή υποψηφιότητα ατόμων για 25άρια, θα σχηματιστεί και αντίστοιχη ομάδα καθώς και μέρες raid.
Καλησπέρα. Μετά απο 1,5 χρόνο είπα να ξεκινήσω ξανά το wow. Οπότε όπως καταλαβαίνεται μου φαίνεται σαν καινούριο παιχνίδι! Βρίσκομαι στον Genjuro και εδώ και μια Εβδομάδα είμαι 85. Βρήκα για καλή μου τύχη αυτό το post για το Guild σας. Θα χαρώ πολυ να επικοινωνήσουμε in Game.

Καλή συνέχεια σε όλους και καλός σας Ξαναβρήκα !
Cheeers!!!
Ο χρήστης santasangre δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 19-12-11, 14:03   #55
Μαχητής

Zazopoulos
των Warriors of Wrath

EN-Genjuros (PvP)
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο santasangre Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπέρα. Μετά απο 1,5 χρόνο είπα να ξεκινήσω ξανά το wow. Οπότε όπως καταλαβαίνεται μου φαίνεται σαν καινούριο παιχνίδι! Βρίσκομαι στον Genjuro και εδώ και μια Εβδομάδα είμαι 85. Βρήκα για καλή μου τύχη αυτό το post για το Guild σας. Θα χαρώ πολυ να επικοινωνήσουμε in Game.

Καλή συνέχεια σε όλους και καλός σας Ξαναβρήκα !
Cheeers!!!
Καλησπέρα φίλος,

Ήταν δικό μου λάθος που δεν έχω κάνει ακόμη το update σε αυτό το φόρουμ καθότι το guild αύριο το βράδυ μεταφέρετε στον Ravencrest μαζί με τα μέλη που δήλωσαν επίσημα ότι θα μεταφερθούν.

Μετά την πτώση και του Ragnaros μία μέρα πριν την κυκλοφορία του νέου patch, πάρθηκε η απόφαση να γίνει η μεταφορά του guild σε έναν από τους servers που έχουν μεγαλύτερο και περισσότερο ανταγωνισμό, φαινομενικά καλύτερη ποιότητα από τον Genjuros κι εν τέλει μία νέα αρχή τόσο για το guild όσο για τα μέλη του.

Σε περίπτωση που δεν έχεις πρόβλημα με αυτό το συζητάμε. Εάν εξακολουθήσεις να παραμείνεις στον Genjuros τότε υπάρχουν ακόμη κάποια guilds που μπορείς να δεις όπως οι Semper (από τα καλύτερα alliance guilds) και οι Sons of Zeus. Υπάρχουν και μικρότερα guilds αναλόγως όμως τι ψάχνεις κι εσύ να κάνεις.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία
Νέα Μηνύματα 21-12-11, 14:06   #56
Νέο μέλος

Το avatar του χρήστη Deathrival

Lutrwths
των Warriors Of Wrath

EN-Genjuros (PvP)
Deathrival is on a distinguished road
Προεπιλογή

Σας εύχομαι τα καλύτερα παίδες.Ήσασταν ένα από τα καλύτερα guilds στον Genjuros και δεν μετανιώνω καθόλου που ήμουν μέλος σας.Λυπάμαι πάρα πολύ που φύγατε και δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας ακολουθήσω στον Ravencrest.Βέβαια καλά κάνατε που φύγατε καθώς ο server πάει από το κακό στο χειρότερο κατά την άποψή μου.Ό,τι επιθυμείτε από εμένα και καλή επιτυχία στα raids σας.
Νέα Μηνύματα 22-12-11, 12:39   #57
Νέο μέλος

kuznar
των GUERREROS

EN-Genjuros (PvP)
kuznar is on a distinguished road
Προεπιλογή

Και ναι ακομα ενα guild-και κατ'επεκταση αρκετοι παιχτες-φευγουν απο τον server.Αν και ειμαι HORDE σας ευχομαι οτι καλυτερο και να περνατε παντα καλα.
Κuznar of GUERREROS of Genjuros : Home : World of Warcraft (WOW) Guild Site at GuildPortal
Ο χρήστης kuznar δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 23-12-11, 01:02   #58
Μαχητής

Zazopoulos
των Warriors of Wrath

EN-Genjuros (PvP)
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Deathrival Εμφάνιση μηνυμάτων
Σας εύχομαι τα καλύτερα παίδες.Ήσασταν ένα από τα καλύτερα guilds στον Genjuros και δεν μετανιώνω καθόλου που ήμουν μέλος σας.Λυπάμαι πάρα πολύ που φύγατε και δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας ακολουθήσω στον Ravencrest.Βέβαια καλά κάνατε που φύγατε καθώς ο server πάει από το κακό στο χειρότερο κατά την άποψή μου.Ό,τι επιθυμείτε από εμένα και καλή επιτυχία στα raids σας.
Να σαι καλά Lytrwths, σε ευχαριστώ που ήσουν μέλος του guild μας. Keep us posting φίλος
Νέα Μηνύματα 23-12-11, 01:03   #59
Μαχητής

Zazopoulos
των Warriors of Wrath

EN-Genjuros (PvP)
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο kuznar Εμφάνιση μηνυμάτων
Και ναι ακομα ενα guild-και κατ'επεκταση αρκετοι παιχτες-φευγουν απο τον server.Αν και ειμαι HORDE σας ευχομαι οτι καλυτερο και να περνατε παντα καλα.
Κuznar of GUERREROS of Genjuros : Home : World of Warcraft (WOW) Guild Site at GuildPortal
Να σαι καλά φίλε. Εύχομαι τα καλύτερα για το faction σου (αρκεί να μην σε πετύχω σε bg )

Τελευταία επεξεργασία από Zazopoulos : 23-12-11 στις 01:08

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις θέματα
Δεν μπορείς να στείλεις απαντήσεις
Δεν μπορείς να αποστείλεις συνημμένα
Δεν μπορείς να διορθώσεις τα μηνύματα σου

BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are σε λειτουργία
Pingbacks are σε λειτουργία
Refbacks are σε λειτουργία

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:56.

Σύστημα Forum: vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO
WorldofWarcraft.GR (c) 2004-2011

Blizzard

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24