Player vs Player Συζητήσεις για PvP, τακτικές, κόλπα και τα συναφή.

Επιστροφή   WorldofWarcraft.GR Forums > World of Warcraft > Player vs Player

hunter pvp
LinkBack Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Νέα Μηνύματα 06-10-09, 16:16   #1
Μαχητής

spiritcrush
των Devil May Cry

Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
spiritcrush is on a distinguished road
Προεπιλογή hunter pvp

μετα απο ενα χρονο ενσχολησης μου με το παιχνιδι,αποφασισα να φτιαξω εναν δευτερο χαρακτηρα.εχω εναν lvl55 hunter και δεν την παλευω καθόλου...!!!
κάνω unlearn τα talents και τα ξεκινάω απο την αρχή.παιζω κιρίως pvp φάση και συνέχεια με δέρνουν πριν καλα προλάβω να αντιδρασω.
έχω διαβάσει στο net σε πολλά forums διαφορες πληροφορίες,έχω δει talents trees απο πολλούς παίκτες, αλλα ο καθένας λεει διαφορετικά πράγματα με αποτέλεσμα να μην βγάζω ακρη και στην τελικη να μπερδέυομαι περισσοτερο.
η μόνη λύση είναι να πειραματίζομαι μόνος μου με τα talents και κάθε φορά να κάνω learn/unlearn μέχρι να βρώ αυτό που με ικανοποιει περισοτερο.
υπάρχει κάποιος έμπειρος hunter εδώ που θα μπορούσε να με βοηθήσει, έτσι ωστε να μην με δέρνουν???
Ο χρήστης spiritcrush δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 06-10-09, 17:33   #2
Μαχητής

Το avatar του χρήστη Panos GR V

Εικόνες: 3
Panos GR V is on a distinguished road
Προεπιλογή

Πρώτον, δεν είμαι σε καμμία περίπτωση εμπειρος...
Αλλά, το MMS specc μου είναι παρμένο από κάποιον πολύ έμπειρο παίχτη, αν θες να του ρίξεις μια ματιά...

BTW, δεν έχω τπτ να σου πω, όσον αφορά την Arena, αλλα στα BGs το θέμα είναι να είσαι μαζί με του μπουλούκι και να πυροβολείς...
Don't worry , θα το βρεις...
Ο χρήστης Panos GR V δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 07-10-09, 10:04   #3
Συντονιστής

Το avatar του χρήστη Ragnadriel

Ragnadriel
των Real Life

Περιοχή: Λυκαβηττός
Εικόνες: 471
Ragnadriel is just really niceRagnadriel is just really niceRagnadriel is just really niceRagnadriel is just really niceRagnadriel is just really nice
Προεπιλογή

Για πολλούς και διάφορους λόγους θα σου συνιστούσα ανεβαίνωντας να παίξεις Beast Mastery, οπότε ξεκίνα από κει. Κάτσε να σου κάνω και ένα spec για lvl 55.

Ξεκίνα έτσι για lvling ,και να χεις και bestial wrath για άμα στην πέσει κανείς ή για το pvp
Talent Calculator - World of Warcraft

Μέχρι το 70 να ναι κάπως έτσι, βρες και ένα καλό exotic pet να σου κάνει παρέα

Talent Calculator - World of Warcraft

μετά ξαναρώτα με .

Μια επιλόγή είναι αφού πάρεις το beast within, να αρχίσεις τότε να ανεβάζεις marksmanship μέχρι να πάρεις go for the throat + aimshot. Ανάλογα τα κέφια κάνε ότι θες. Τα υπόλοιπα είναι L2P.

Χαβ Φαν

Πάντως αν εννοεείς να σαι lvl 55 και να κάνεις μόνο pvp να μου το πεις (αν και κατ'εμέ πήγαινε 80 και παίξε τότε pvp)

Τελευταία επεξεργασία από Ragnadriel : 07-10-09 στις 10:08
Ο χρήστης Ragnadriel δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 09-10-09, 11:49   #4
Ήρωας

Το avatar του χρήστη Sinamorata

Sinamorata
των You had me at Zug Zug

EN-Nagrand (PvE)
Εικόνες: 4
Sinamorata is on a distinguished road
Προεπιλογή

Καλυτερα πηγαινε τον 80 και ασχολησου με το pvp, γιατι ειδικα το bracket 50-59 ειναι ισως το πιο κουραστικο απο αποψη bgs. Ειναι το bracket που μπαινουν στο παιχνιδι οι Death Knights, που ειναι πολυ overpowered για αυτα τα lvl...χαρακτηριστικο προβλημα ειναι οτι οταν εισαι 58 και πας outlands εχεις maximum 3,500 hp ενω ο αντιστοιχος dk με το μπλε set εχει 5,500hp και τον καθιστα δυσκολο να πεσει. Για να μη σχολιασω οτι η αναλογια σε δεκαρι bg ειναι 7 dk, και 3 απο ολα τα υπολοιπα XD...
Παρ'ολα αυτα, απο την συντομη και λιγοστη εμπειρια μου οσον αφορα τους hunters (γιατι και η δικια μου ειναι μολις 65..μην φανταστεις..) ειναι πως το μεγαλυτερο survivalability, το εχει ο beast master και αυτο επειδη οι περισσοτεροι βαζουν στοχο τον Hunter και προσπερνανε το pet. Αυτο βοηθαει αρκετα απο τη μια, γιατι το pet κανει την δουλεια, και επειτα σου δινει χρονο να κανεις kitting παρεα με το pet.
Σε πολυπληθη bgs παντως, απλα γινεσαι ενα με το μπουγιο, και χτυπας...οσο εισαι αφανης εισαι ασφαλης..
αυτα απο μενα ^_^
Νέα Μηνύματα 14-10-09, 14:55   #5
Μαχητής

spiritcrush
των Devil May Cry

Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
spiritcrush is on a distinguished road
Προεπιλογή

ευχαριστω σε οσα περιγράψατε.αυτη τη στιγμη είμαι σταματημενος στο lvl55.περιμενω εναν φίλο μου που τωρα κσεκίνησε να ανεβασει τον δικό του και να συνεχίσουμε μαζί για outland.προσ το παρών πειραματίζομαι με τα talents.έχει πολύ ζουμι η υπόθεση.τον έχω βάλει beast mastery μονο μεχρι στιγμης.θα τον ανεβάζω για λιγο καιρό ετσι κ μετα βλέπουμε...
αυτο που μου την ''δίνει'' με τον hunter, είναι οτι αν παράδειγμα βρεθεί μπροστά μου κάποιος warrior,paladin,dk είμαι νεκρός πριν καλα καλα προλαβω να αντιδράσω.συνηθισα τοσο καιρο να παιζω plate και τώρα μου φένεται λιγο παράξενο. θα δείξει.......
Ο χρήστης spiritcrush δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις θέματα
Δεν μπορείς να στείλεις απαντήσεις
Δεν μπορείς να αποστείλεις συνημμένα
Δεν μπορείς να διορθώσεις τα μηνύματα σου

BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are σε λειτουργία
Pingbacks are σε λειτουργία
Refbacks are σε λειτουργία

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:00.

Σύστημα Forum: vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO
WorldofWarcraft.GR (c) 2004-2011

Blizzard

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23