| | |||||||||||
| Δημοσκοπήσεις Ψηφοφορίες για διάφορα ζητήματα. |
| Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πόσοι από εσάς γουστάρετε τους Hordes και πόσοι τους alliance? | |||
| Alliance | | 111 | 48,05% |
| Horde | | 120 | 51,95% |
| Ψήφισαν: 231. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου | |||
|
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Banned Εγγραφή: 13-10-2008 Περιοχή: Λαμία
| Θα θέλατε να δούμε πόσοι από εσάς γουστάρετε τους Hordes και πόσοι τους alliance? Τελευταία επεξεργασία από mrunbox : 01-09-09 στις 17:34 |
| | |
| | #2 | ||
| Ήρωας
| Δεν έχω ούτε έναν Horde χαρακτήρα. Δοκίμασα κάποτε αλλά δεν.. Ίσως να φταίει οτι έχω συνηθίσει την Alliance πλευρά και ξέρω όλα τα quests απέξω για το lvling. Αλλά ίσως, κάποια μέρα να ξεκινήσω και ένα hordάκο.
__________________ EU-The Maelstrom(PvP):
| ||
| | |
| | #3 |
| Νέο μέλος | Οι Alliance δεν λενε καθολου οι Horde ειναι κλασεις ανοτεροι και απο εμφανισι και απο χαρακτιριστικα |
| | |
| | #4 |
| Νέο μέλος | Alliance Έχω 9 Chars γιατί είναι ο main server που άρχισα το WoW Δεν θα γράψω names μονο το main θα πω k τα lvl k τι chars είναι Των 70 lvl ![]() Odysseas lvl 70 Druid ![]() Hunter lvl 70 Shaman lvl 70 ![]() Τώρα στην ερώτηση σου αγαπητέ φιλε εγώ θα έλεγα ότι γουστάρω k alliance k Horde τώρα με Wotlk θα παίξω Horde γιατί πολλή από Sunstrider την κάνανε γιατί η ξένη εκεί δεν την παλεύουνε Παρόλα ταύτα FOR THE BLIZZARD!
__________________ εγώ k εσύ μαζί καμένη πάνω στο WoW τις blizzard!!εγώ k εσύ! μονοι πάνω στο Wotlk! εσύ k εγώ! la lam la lo ..... |
| | |
| | #5 | ||
| Ήρωας
| Εγώ είχα μια delf και έναν tauren druid 70 lvl σε διαφορετικούς server. Άρα μπορώ να πω ότι είμαι 50-50. | ||
| | |
| | #6 |
| Μαχητής | Δεν έχω κανένα χαρακτήρα ally.Είχα φτιάξει μια night elf druid αλλά ποτέ δεν πέρασε το 8ο lvl και κάποια στιγμή την έσβησα. Ηorde ftw. |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | η μοιρα τα εφερε τελικα να παιζω το game με alliance chars... αλλα horde ftw
__________________ LuNaTiC is LuNaTiC ... Half Man Half Amazing www.StarCraft2.gr ☆☆ ☆ My brain has 2 sides!! Left side has nothing right & right side has nothing left! ☆☆ ☆ Πωλείται Sapphire 6950 2GB GDDR5 Περισσότερο INFO @ http://www.starcraft2.gr/index.php?o...tid=25&id=5321 - RT Ladder / Music @ http://www.twitch.tv/lunaticoldschool (Give ur FeedBack pls) and FOLLOW |
| | |
| | #8 | ||
| High Warlord
Εικόνες: 15 | Alliance FTW Defenders Of The Light ! | ||
| | |
| | #9 | ||
| Administrator
| Όσοι ξέρουνε τον lunatic και είναι φανατικοί με ένα faction, ξέρουνε οτι υπάρχει όντως εξαίρεση στον κανόνα... horde ftw αλλα gnomes above all!
__________________ Active Admin/Member/Co-Founder of WoW.Gr since 2003. Bigger - Stronger - Better. | ||
| | |
| | #10 |
| Μαχητής | αν και ο main μου ήταν horde ( στο tbc,alliance pretbc) προτιμούσα alliance ( με εξαίρεση τα nelfs που απλά δεν μπορούσα να τα βλέπω) |
| | |
|
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |