| | |||||||||||
| Δημοσκοπήσεις Ψηφοφορίες για διάφορα ζητήματα. |
| Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πόσοι από εσάς γουστάρετε τους Hordes και πόσοι τους alliance? | |||
| Alliance | | 119 | 48,37% |
| Horde | | 127 | 51,63% |
| Ψήφισαν: 246. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου | |||
| | LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #141 | |||
| Ήρωας | Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
| |||
| | |
| | #142 |
| Ήρωας | Hopefully σε κανα μήνα που θα έχει πέσει ο deathwing θα κάνω transfer πίσω στον χαμένο παράδεισο AWWWWW YEAAAAAH. By the way soz mejt, με έχει κλείσει ο dakkroth :/ Τελευταία επεξεργασία από eneru : 15-01-12 στις 17:54 |
| | |
| | #143 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
Brethren pwnanza slashcry είναι τα 3 τελευταία νομίζω και το ένα είναι καλύτερο από το άλλο. Έγραψα για ragna επειδή κατέληξες slashcry @Vexus είπες τα χαλάμε εκεί που έγραψα για τα bg. Τι να κάνουμε φίλε , έλα στο battle group μου να βγάλεις συμπεράσματα. Μπήκανε προχτές τύποι με πράσινα και μπλε, αν έχεις τον θεό σου δλδ. Ντραπήκανε να βάλουν τα vicious πχ. Γενικά παίζω 7 χρόνια wow και κάνω bg από τότε που βγήκανε. ΠΑΝΤΑ τα hordia ντυνόντουσαν καλύτερα σε ότι battlegroup έχω παίξει και πίστεψέ με έχω αλλάξει αρκετά τον τελευταίο χρόνο.
__________________ "Allow achievements to be shared among all characters on the same Battle.net account, things such as the raid achievements and the ones which are difficult to get." WTF !!!!! TELEIO ![]() | |
| | |
| | #144 | |
| Banned Εγγραφή: 30-11-2011
| Παράθεση:
ΚΑΙ ΣΚΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ OFF-TOPIC ΘΕΜΑΤΑ!!! | |
| | |
| | #145 | ||
| Ήρωας
| Xαιρετίσματα στον Ultilol και στον Seifa! Επίσης, έχει πλάκα ότι 2 Έλληνες warriors ανταγωνίζονται για μια θέση στο roster των SlashCry. Μακάρι να πετύχετε και οι δύο. Και συγχαρητηρία πάλι για την 20η θέση που την κλέψατε πολύ όμορφα από τους ScrubBusters ![]() Και όχι ρε, δεν σταματάμε το οφφ τοπικ.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Περήφανο μέλος της Fantastic Four ομάδας εντοπισμού ορθογραφικών λαθών | ||
| | |
| | #146 | ||
| Ήρωας | Παράθεση:
Παράθεση:
| ||
| | |
| | #147 | |
| Μαχητής | Παράθεση:
στο batle με πεπειραμενους horde παιχτες το παιχνιδι παλευεται μεχρι τον τελευταιο ποντο και σε πληροφορω οτι τα παμε αρκετα καλα και πλην τις αλλης εχει και ο κα8ενας μας απο τρεις τεσσερεις char ετσι για ποικιλια, για το αλλο 80% συμφονω ειναι δραμα η κατασταση. | |
| | |
| | #148 |
| Νέο μέλος | Αν θέλουμε να μιλήσουμε για προ ally είναι στον Auchidoun και outland και horde κυρίως Stormscale αλλα βασικά όλοι οι πόπερς κάνουν αρκετό ποε για όπλα και trinket οποτε hardcore και μονο ποπ δεν polyisxuei! Έπαιζα ally αρκετό καιρό και όταν δοκίμασα Horde έμεινα εκεί, για μένα οι Horde απλά είναι διαφορετικό gameplay και πιο γρήγοροι στα bg. Μιλάω "αποκειστικα" για bg, ποε 0! Τώρα μικρές ηλικίες είναι παντού noobades αν και δεν μου αρέσει η έκφραση πάντα θα βρίσκουμε απλά περνάει και λίγο από μας αν θα παραμείνουν "νοββαδες" η θα πάνε ένα βήμα παραπέρα. Παιδιά να πω κάτι σημαντικό επειδή για μια περίοδο έκανα άρρενες με άτομα που δεν είχαν εμπερία από ποπ κατάλαβα ότι κανεις δεν τους έδινε τον χρόνο να μάθουνε 2-3 απλά πράματα. Και είναι κρίμα να "κακοχαρακτιριζουμε" άλλους επειδή δεν ξέρουν ακόμα κάτι, έτσι αρχίσαμε όλοι. Απλά βλέπω πολλούς να λένε την γνώμη τους και όχι την γνώση τους. Και θερμη παράκληση στα tanks να σταματήσουν να φωνάζουν όταν δεν κάνουν damage τα dps, δεν είμαστε όλοι OP
__________________ Dear Twilight fans, Please realize that because vampires are dead and have no blood pumping through them, they can never get an erection. Enjoy fantasizing about that. Sincerely, Logic |
| | |
| | #149 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 29-04-2012 Περιοχή: Trinidad and Tobago
| Προτιμώ Ally, δεν μου αρέσει να παίζω με τέρατα τα οποία τρώω στο EXP ^^ |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |