| | |||||||||||
| Δημοσκοπήσεις Ψηφοφορίες για διάφορα ζητήματα. |
| Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πόσοι από εσάς γουστάρετε τους Hordes και πόσοι τους alliance? | |||
| Alliance | | 119 | 48,37% |
| Horde | | 127 | 51,63% |
| Ψήφισαν: 246. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου | |||
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #121 |
| Ήρωας | Hence,my post ;DD |
| | |
| | #122 |
| Μαχητής | hahahhahahahahahaha πολύ γέλιο...!!! hm... ένα ένα με τη σειρά Humans?? Βαρετοοοίίίί ftw, μα να παίζεις WoW κ να επιλέγεις human? δεν λέει, και είναι και χοντροκομμένοι..... Blood elf? πολύ πολύ όμορφα καθότι ξωτικά, αλλά πολύ γυαλισμένα όπως και η πατρίδα τους, Gnomes??? πολύ γλυκούλια αλλά ακόμα απέχω.... Tauren? πανέμορφη γενέτειρα αλλά ξύνονται όλη την ώρα Dwarves?? πολύ συμπαθητικά αλλά μέχρι εκεί, μου έχει μείνει όμως η πρώτη σκηνή με τον hunter νάνο στο cinematic trailer και την αρκούδα δίπλα του, είναι ό,τι πιο συγκινητικό και δυνατό έχω δει από όλα τα trailer του WoW-expantion μαζί... Orcs? συμπαθητικά αλλά πολύ ΟΥΟΥΟΥΓΓΓΚΚΚ βρε παιδί μου, με εξαίρεση τον κατά πολύ συμπαθητικό Thrall, Undead? μέτρια η περιοχή τους, από εμφάνιση μέτρια επίσης αλλά από ένα σημείο και μετά βαρετή και αργοί-κουρασικοί, λατρεύω όμως τις ατάκες τους και τον τρόπο που μιλάνε οι NPC "Be guickly" - "I dont have all time" Η κάτι τέτοιο, απλά θεϊκός, αλλά και τον τρόπο που χορεύουν....... Trolls?? τα συμπαθώ πολύ αν και βαριέμαι υπερβολικά την περιοχή που μοιραζοντουσαν με τα Orcs.. Draenei??? πανέμορφα females....!!!! έχω 2 alts very low σε αυτούς, αλλά βαριέμαι σχετικά γρήγορα την περιοχή τους Night Elves????? ftwwwwwwwaaaaaayyyyyy........................!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! τί η γλώσσα που μιλάνε οι NPC, τί η άγρια ομοφριά των females?? τί η περιοχή και όλο το ashanvale μαζί??? τί η μουσική που ακούγεται όταν ταξιδεύεις???? απλά διαφέρουν!!!! απλά είναι υπέροχα!!!! απλά δεν συγκρίνονται!!!!!! είναι από άλλο κόσμο!!!! απλά είναι τέλεια!!!! είναι το στολίδι όλου του κόσμου, και αν ποτέ τα άλλαζα???? πάλι Nelf θα διάλλεγα χαχαχαχαΚαι από horde θα επέλεγα Troll ή Blood Elf για να μην είμαι άδικη....αλλά πιθανά να μου έλειπαν τα Nelves όπως πάντα Οπότε Night elves ftwawwwwwyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Υποσημείωση: κατά τη γνώμη μου, τα horde δεν ξέρω για ποιον λόγο, είναι πιο επικοινωνιακά και πιο ζεστά μεταξύ τους καθώς βοηθάνε περισσότερο ο ένας τον άλλον σε σχέση με τους alliance που είναι πιο απόμακρoi και κάπως πιο σνομπ μεταξύ τους!!
__________________ "Μια όαση τρόμου μέσα σε μια έρημο ανίας!!!" ![]() "Experience is the name that everyone gives to their mistakes!!!" |
| | |
| | #123 |
| Νέο μέλος | εγω επεζα alliance 2 χρονια και μετα πο πολι καιρο γνορισα ενα φιλο που επεζαι horde και δοκιμασα και απο τοτε δεν εχω ξαναπεξει alliance εγω προτινω να δοκιμασεται εστο και λιγο horde και θα κανεται αυτο που εκανα και εγω μετεφερα ολους τους πεχτες μου σε horde και κατι αλλο πεζω σινολικα 4 χρονια οι alliance αποτελειτε κατα 80% μωρα και τα αλλα 20% noob xaxaxaa δοκιμασται horde kai ean xriazestai bohfeia gia mia kainourgia arxh με horde ελατε στο server μου να σας βοηφισω |
| | |
| | #124 |
| Banned | αυτες τις βλακειες οτι οι horde ειναι pro και οι ally noobαδες τις πρωτοακουσα στο tbc,καλος η κακος στο παιχνιδι βλεπεις μονο ηλιθιοτητες πλεον που δεν συνεπαγουν ωριμοτητα,τουλαχιστον στο classic και tbc τα ατομα αφιερονταν χρονο και εβαζαν τα δυνατα τους να πετυχουν καποιες νικες στο bg η στα dungs ασχετος αμα ηταν παιδακια η ενηλικες,τωρα κανεις δεν ξερει τι του γινεται και τα περιμενουν ολα απο τα addons,δεν μπορουν να σκεφτουν λιγο απο μονοι τους,ολα ετοιμα.Εδω ενας φιλος μου ηταν στο καλυτερο guild του server στο tbc και ηταν 15 χρονων,τωρα για να σε κανουν accept μονο τι ζωδιο εισαι δεν σε ρωτανε,το λεω για να δειξω κατα ποσο εχει ξεπεσει το game. για αυτο που ειπε ο Arkeos,εγω καταλαβα οτι οι ally θελουν να νικησουν παση θυσια στα bg ακομα κι αν σημαινει να μην κανουν καθολου pvp ενω οι Horde θελουν απλα να κανουν pvp και την εχουν χεσμενη την νικη/ηττα που θα παρουν. Τελευταία επεξεργασία από Bromylos : 12-01-12 στις 19:00 |
| | |
| | #125 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
Όταν πρωτοβγήκε το wow όντως υπήρχαν μικρές ηλικίες στους ally (ότι έβλεπα τουλάχιστον) και ποιο μεγάλοι στη horde πλευρά κυρίως όμως γιατί οι horde "ως κακοί" είχανε γελάδια ορκάρες και UD ενώ οι ally ήτανε μέσα στη ρομαντική διάθεση των elfs και στο παιδικό που σου βγάζουν τα gnomes. Αυτά όμως μόλις βγήκε το game. Γιατί όταν μπήκανε τα expansions και γενικά όταν φέρανε elf στη horde και επειδή η horde είχε μια υπεροχή στα bg γυρίσανε όλοι horde και έγινε balance η φάση με την ηλικία. Να μην πω τώρα για τα goblins(like gnomes), - worgens(like tauren etc). Τέσπα αυτά από την εμφάνιση. Πέρα από αυτό όμως υπάρχει και η "λύση" του ότι εφόσον μπήκε σύστημα με αλλαγή fanction ο καθένας κάνει ότι τον εξυπηρετεί. Άλλοι γυρίσανε alliance για ποιο καλό q σε bg άλλοι γυρίσανε ally για να παίζουν με φίλους τους κτλπ. Πλέον η άποψη ally=noob horde=pro suckάρει μέχρι τελικής πτώσεως. Και εγώ horde έπαιζα 6 χρόνια και τώρα είμαι ally δεν σημαίνει κάτι. Τέσπα Επίσης @bromylos εν μέρει συμφωνώ σε αυτό που λες τελευταία πρόταση για τα bg γιατί οι ally το έχουνε άχτι!!! Πχ χτες μπήκα για το daily conq random bg και έκανα ΑΜΑΝ να κερδίσω. Οι τύποι συγκεκριμένα χτες ήταν ανίδεοι. Πολεμούσαμε ww@gilneas και δεν μπορούσαμε να καπάρουμε σημαία. Κανένα interrupt κανένα cc απλά βαρούσαν. Άσε ότι έχω δει κατα καιρούς ΑΘΛΙΑ ντυμένους pvp alliance (συγκριτικά πάντα με horde). Αnyway. ΥΓ : Αrhs πρόσεξε την ορθογραφία σου και τα greekglish σου
__________________ "Allow achievements to be shared among all characters on the same Battle.net account, things such as the raid achievements and the ones which are difficult to get." WTF !!!!! TELEIO ![]() | |
| | |
| | #126 | |
| Banned Εγγραφή: 30-11-2011
| Παράθεση:
| |
| | |
| | #127 |
| Ήρωας | Horde = better @ pvp για ένα λόγο : Stormscale |
| | |
| | #128 |
| Banned Εγγραφή: 30-11-2011
| |