| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | Μετα απο 2 μηνες αποφασισα να ξαναρχισω το WoW..Εγκατεστησα το παιχνιδι απο τα CD αλλα δεν κανει update και οταν μπενω στο πεχνιδι (ενω δεν μ εχει πει ν βαλει κανενα patch) unable to connect οταν παταω το background downloader λεει data for next patch is not available και οταν παταω στο repair μηπως κε αλλα3ει τπτ μου λεει cannot connect to the server to download repair information.please try again later Αρχικα εβαλα κε τα 3 παιχνιδια (Wow - TBC - WoTLK) κε γινοταν αυτο το εβγαλα κε εβαλα μονο το πρωτο μπας κε βαλει τα patch κε μετα βαλω τα αλλα 2 expansion πλςςς help!! ![]() ![]() ελπιζω να απαντησει καπιος συντομα Slsthaman-Aszune |
| | |
| | #2 |
| High Warlord | Για να είμαι ειλικρινής μπερδεύτηκα..αν δέν δουλέυει το repair κάνε re-install καλύτερα.
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | πρώτα γράψε το wow (χωρίς να κάνεις update), μετά γράψε το TBC (και πάλι μη κάνεις update) και μετά γράψε το WotLK και όταν το γράψεις και αυτό τότε θα κάνεις τα updates P.S χρησιμοποίησε κανένα addon για ορθογραφία (άμα έχεις firefox)... πολυέλεος δλδ |
| | |
| | #4 |
| Νέο μέλος | δυστηχως το δοκιμασα ηδη αλλα θα ξαναπροσπα8ησω δεν ξερω αμα πεζει ρολο αλλα εχω vista |
| | |
| | #5 |
| Νέο μέλος | αυτο εκανα την πρωτη φορα αλλα το wow δεν εκανε update ομως θα το ξαναπροσπαθησω επισης δεν χρησιμοποιω καθολου ελληνικους χαρακτηρες στο internet για αυτο ειναι καπως η ορθογραφια μου |
| | |
| | #6 |
| High Warlord | Άν έχεις vista θα σου προτείνω να το εγκαταστήσεις σε κάποιο άλλο directory (τοποθεσία) στον σκληρό σου απο το προκαθορισμένο Public Games των vista.
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | δλδ τα γράφεις όλα τα παιχνίδια χωρίς updates και στο woltk που το αφήνεις να κάνει update απλά δεν κάνει? :/ |
| | |
| | #8 |
| Νέο μέλος | το πρωτο κε το TBC μου τα εγκαταστει στα Αρχεια Εφαρμογων αλλα οταν βαζω το 3 μou το μεταφερει σε εναν αλλο φακελο παντως ετσι ηταν οταν επεζα παλιοτερα χωρις ν εχει καπια επιδραση στο lag η crashes κλπ |
| | |
| | #9 |
| Νέο μέλος | ναι ακριβως |
| | |
| | #10 |
| Νέο μέλος | σκεφτηκα οτι μπορει να εχει καπιο προβλημα το CD αλλα εινε σαν καινουργιο epishs exw to norton αλλα δεν πιστευω οτι αν το κανω disable θα εχει καπια διαφορα |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |