Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW

Επιστροφή   WorldofWarcraft.GR Forums > World of Warcraft > Η Ταβέρνα του Καμένου

Registry tweaks για improved latency[XP+Windows 7]
LinkBack Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Νέα Μηνύματα 23-09-09, 01:20   #1
Ήρωας

Το avatar του χρήστη xcyanx

Patriarch

EN-Executus (PvP)
Εικόνες: 2
xcyanx will become famous soon enoughxcyanx will become famous soon enough
Προεπιλογή Registry tweaks για improved latency[XP+Windows 7]

Καλησπέρα,

Δεν ξέρω πόσοι απο εσάς είχαν προβλήματα στο wow με το latency τους εγώ πάντως είχα. Μια μέρα έψαχνα στο google και βρήκα ένα forum όπου ένας τύπος έλεγε πως μπορεί κάποιος να πηράξει τη registry των windows ώστε να πέσει το latency.

Αν δεν ξέρετε τι κάνετε καλύτερα να μη το κάνετε καθόλου και αν μετά το registry tweak έχετε τπτ προβλήματα με το internet(εγώ προσωπικά δεν είχα) απλά διαγράψτε τα κλειδιά που θα σας δείξω, κάντε restart και το μηχάνημα θα έρθει στην προηγούμενη του κατάσταση.

[Windows XP]
1.Στην εκτέλεση[run] των windows πατήστε Regedit και μετά enter.
2.Ψάξτε για το HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Tcpip\Parameters\Interfaces\
3.Εκεί θα υπάρχουν διάφορα interfaces με ονόματα σαν και αυτό {7DBA6DCA-FFE8-4002-A28F-4D2B57AE8383}. Πρέπει να βρούμε με ποιο απο αυτά συνδεόμαστε στο internet οπότε κάνουμε click στο καθένα και μόνο ένα απο όλα θα έχει το IP του υπολογιστή σας. Αυτό είναι που ψάχνουμε.
4.Στο δεξί μέρος του παραθύρου κάνουμε δεξί click και πατάμε στο Add new DWORD value. To μετονομάζουμε σε TcpAckFrequency (είναι case sensitive), κάνουμε δεξί click πάνω του και μετά πατάμε στο Modify και αλλάζουμε την τιμή σε 1 χωρίς να αλλάξουμε τπτ άλλο.
5. Πάμε και βρίσκουμε το HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSMQ\Paramet ers. Στο δεξί μέρος πάλι κάνουμε δεξί click και Add new DWORD value. Το μετονομάζουμε σε TCPNoDelay (case sensitive) και στη συνέχεια κάνουμε δεξί click πάνω του και μετά πατάμε στο Modify και αλλάζουμε την τιμή σε 1 χωρίς να αλλάξουμε τπτ άλλο.
6. Κάνουμε restart τον υπολογιστή.

**WARNING: Μερικοί μπορεί να μην έχουν το HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSMQ\Paramet ers οπότε ας ρίξουν μια ματιά στο video που λέει τι να κάνουν**
Source:Latency fix for wow - Registry Hack - Gamers Underground
Video: YouTube - How to Hack your MMO Ping

[Windows 7]
1.Στην εκτέλεση[run] των windows πατήστε Regedit και μετά enter.
2. Βρείτε το HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\servic es\Tcpip\Parameters\Interfaces
3.Βρείτε την διεπαφή με που είναι ενεργοποιήμενη, θα έχει τα περισσοτερα πεδία και την IP του υπολογιστή σας.
4.Δεξί click στο δεξί μέρος του παραθύρου και επιλογή του New -> DWORD (32-bit) και μετονομασία σε TcpAckFrequency (case sensitive).
5.Κάνουμε δεξί click σε αυτό που δημιουργήσαμε στο προηγούμενο βήμα και απο 0 αλλάζουμε την τιμή σε 1.
6.Κάνουμε πάλι δεξί click και New -> DWORD (32-bit) και το μετονομάζουμε σε TCPNoDelay (case sensitive).
7.Και εδώ πάλι κάνουμε δεξί click και πατάμε στο Modify αλλάζοντας την τιμή απο 0 σε 1.
8.Κάνουμε restart στον υπολογιστή.

Source: Reduce WoW Latency in Windows 7 | Kastang

Το είχα κάνει στα windows vista αλλά δεν θυμάμαι τη διαδικασία και δεν μπορώ να την βρω αν και νομίζω ότι έμοιαζε με την διαδικασία των windows 7.
Eγώ πριν το κάνω αυτό είχα γύρω στο 400 latency και έχω πάει στα 90-120.

EDIT: Έφτιαξα και το bat αρχείο για να κάνει το patching. Όποιος θέλει το δοκιμάζει αλλά με ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ. Εδώ είναι το link: http://users.forthnet.gr/ath/liatsosd/WoWTCPPatch.zip

Τελευταία επεξεργασία από xcyanx : 14-12-09 στις 03:36
Ο χρήστης xcyanx δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 24-09-09, 00:18   #2
Ήρωας

Το avatar του χρήστη stormday

stormday is on a distinguished road
Προεπιλογή

Cyan,δεν έχω ιδέα πώς το έκανες αυτό,αλλά ΔΟΥΛΕΥΕΙ.Ευχαριστώ πάρα πολύ.Κι εγω μια απ'τα ίδια με σένα ήμουν πριν και μετά.Από 420+ που είχα,δεν πέρασα τα 140 σήμερα το βράδυ....
Ο χρήστης stormday δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 24-09-09, 04:31   #3
Ήρωας

Patriarch

EN-Executus (PvP)
Προεπιλογή

Χέρομαι να ακούω οτι δούλεψε και σε άλλους...Btw μερικοί λένε οτι το νέο ping είναι σαν placebo effect αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο και αυτό το διαπιστώνεις in-game...Αν δεν βαριέμαι μπορεί να γράψω κανα batch αρχείο για να κάνει αυτή τη διαδικασία.
Νέα Μηνύματα 24-09-09, 09:59   #4
Συντονιστής

Το avatar του χρήστη Marilian

Marilian
των Oi Aganaktismenoi

EN-Talnivarr (PvP)
Περιοχή: 'Αλιμος
Εικόνες: 1
Marilian will become famous soon enoughMarilian will become famous soon enough
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο stormday Εμφάνιση μηνυμάτων
Cyan,δεν έχω ιδέα πώς το έκανες αυτό,αλλά ΔΟΥΛΕΥΕΙ.Ευχαριστώ πάρα πολύ.Κι εγω μια απ'τα ίδια με σένα ήμουν πριν και μετά.Από 420+ που είχα,δεν πέρασα τα 140 σήμερα το βράδυ....
Είναι απαράδεκτο, το 2009-->2010 να λέμε: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΜΟΥ, γιατί με κόλπο καταφέραμε από το 450 να το πάμε στο 100 το latency, την στιγμή που στην Ευρώπη, latency είναι στα 20ms.
Γιατί είμαστε τοσο πίσω? -.-

Ο χρήστης Marilian δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 24-09-09, 10:27   #5
Ήρωας

Το avatar του χρήστη stormday

stormday is on a distinguished road
Προεπιλογή

Marilian,πονεμένη ιστορία αυτό που αναφέρεις και μπορεί να μιλάμε μέρες χωρίς να βγάλουμε άκρη.Δυστυχώς στην "Ελλαδίτσα" μας,μάθαμε απλά να συμβιβαζόμαστε με τα λίγα που έχουμε.Μην ξεχνάς άλλωστε ότι εγώ μπορεί να έχω μεγάλο latency σε ένα απλό παιχνίδι,δεν είναι λίγοι όμως αυτοί που δεν έχουν καν δίκτυο να παίξουν ή να κατεβάσουν οτιδήποτε το 2009.Αυτό κι αν είναι απαράδεκτο...
Ο χρήστης stormday δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 24-09-09, 15:34   #6
Ήρωας

Το avatar του χρήστη Sinamorata

Sinamorata
των You had me at Zug Zug

EN-Nagrand (PvE)
Εικόνες: 4
Sinamorata is on a distinguished road
Προεπιλογή

Μην πατε μακρυα..οταν στην ελλαδα ηρθε το ISDN στην Αγγλια ειχαν ηδη DSL...αργουμε αλλα παιρνουμε μπρος..ισως και να καιμε μαζουτ..who knows?
Νέα Μηνύματα 24-09-09, 15:40   #7
Ήρωας

Patriarch

EN-Executus (PvP)
Προεπιλογή

Sinamorata, όμως σκέψου και το άλλο...οι περισσότεροι άγγλοι έχουν ταχύτητες μέχρι 2 Mbps λίγοι έχουν παραπάνω. Τουλάχιστον έτσι είχα διαβάσει σε ένα άρθρο κάπου
Νέα Μηνύματα 24-09-09, 15:49   #8
Ήρωας

Το avatar του χρήστη Sinamorata

Sinamorata
των You had me at Zug Zug

EN-Nagrand (PvE)
Εικόνες: 4
Sinamorata is on a distinguished road
Προεπιλογή

Η νεολαια βασικα, εκμεταλλευεται το φοιτητικο πακετο που ειναι παμφθηνο και με εξωφρενικες ταχυτητες..οι υπολοιποι ναι, ισως δεν χρειαζονται τιποτα παραπανω για την καθημερινοτητα τους και για τις δουλειες τους. Αλλα συνηθως οι νεοι ειναι αυτοι που ξεσαλωνουν με downloads, games, κτλ κτλ..δεν ξερω, μια υποθεση κανω. Παντως οταν ημουν γυμνασιο και ειχε ερθει το ISDN στην ελλαδα, ο αδερφος του κολλητου μου ηταν Αγγλια για σπουδες και ειχε το φοιτητικο πακετο, και του καναμε παραγγελιες τι να μας κατεβασει (σε μας τα χαζουλια που θελαμε 20 λεπτα για να κατεβασουμε ενα mp3) και ερχοταν με cd καθε διακοπες..τι μου θυμισατε τωρα...γερναω..Τ_Τ
Νέα Μηνύματα 29-09-09, 13:22   #9
Συντονιστής

Το avatar του χρήστη Ragnadriel

Ragnadriel
των Real Life

Περιοχή: Λυκαβηττός
Εικόνες: 471
Ragnadriel is just really niceRagnadriel is just really niceRagnadriel is just really niceRagnadriel is just really niceRagnadriel is just really nice
Προεπιλογή

Έψαχνα για κάτι να βοηθήσει με το latency, θα το δοκιμάσω μετά τη δουλειά, αν πιάσει κερνάω σουβλάκια/μπύρες/πίτσες
Ο χρήστης Ragnadriel δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 29-09-09, 14:38   #10
Administrator

Το avatar του χρήστη deMented

Heallarious
των Kalomoira

EN-Twisting Nether (PvP)
Περιοχή: Καλλιθέα, Αθήνα
deMented is on a distinguished road
Προεπιλογή

Άν κεράσεις, θέλω πρόσκληση...
το fix είναι τουλάχιστον 2 χρονών αν όχι και πολύ παραπάνω... νομίζω έχουμε πόστ με πληροφορίες... εκτός αν έμεινε στο παλιό φόρουμ..

Γκούντ Πόστ!

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις θέματα
Δεν μπορείς να στείλεις απαντήσεις
Δεν μπορείς να αποστείλεις συνημμένα
Δεν μπορείς να διορθώσεις τα μηνύματα σου

BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are σε λειτουργία
Pingbacks are σε λειτουργία
Refbacks are σε λειτουργία

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:44.

Σύστημα Forum: vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO
WorldofWarcraft.GR (c) 2004-2011

Blizzard

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15