| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Καλησπέρα, Δεν ξέρω πόσοι απο εσάς είχαν προβλήματα στο wow με το latency τους εγώ πάντως είχα. Μια μέρα έψαχνα στο google και βρήκα ένα forum όπου ένας τύπος έλεγε πως μπορεί κάποιος να πηράξει τη registry των windows ώστε να πέσει το latency. Αν δεν ξέρετε τι κάνετε καλύτερα να μη το κάνετε καθόλου και αν μετά το registry tweak έχετε τπτ προβλήματα με το internet(εγώ προσωπικά δεν είχα) απλά διαγράψτε τα κλειδιά που θα σας δείξω, κάντε restart και το μηχάνημα θα έρθει στην προηγούμενη του κατάσταση. [Windows XP] 1.Στην εκτέλεση[run] των windows πατήστε Regedit και μετά enter. 2.Ψάξτε για το HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Tcpip\Parameters\Interfaces\ 3.Εκεί θα υπάρχουν διάφορα interfaces με ονόματα σαν και αυτό {7DBA6DCA-FFE8-4002-A28F-4D2B57AE8383}. Πρέπει να βρούμε με ποιο απο αυτά συνδεόμαστε στο internet οπότε κάνουμε click στο καθένα και μόνο ένα απο όλα θα έχει το IP του υπολογιστή σας. Αυτό είναι που ψάχνουμε. 4.Στο δεξί μέρος του παραθύρου κάνουμε δεξί click και πατάμε στο Add new DWORD value. To μετονομάζουμε σε TcpAckFrequency (είναι case sensitive), κάνουμε δεξί click πάνω του και μετά πατάμε στο Modify και αλλάζουμε την τιμή σε 1 χωρίς να αλλάξουμε τπτ άλλο. 5. Πάμε και βρίσκουμε το HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSMQ\Paramet ers. Στο δεξί μέρος πάλι κάνουμε δεξί click και Add new DWORD value. Το μετονομάζουμε σε TCPNoDelay (case sensitive) και στη συνέχεια κάνουμε δεξί click πάνω του και μετά πατάμε στο Modify και αλλάζουμε την τιμή σε 1 χωρίς να αλλάξουμε τπτ άλλο. 6. Κάνουμε restart τον υπολογιστή. **WARNING: Μερικοί μπορεί να μην έχουν το HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSMQ\Paramet ers οπότε ας ρίξουν μια ματιά στο video που λέει τι να κάνουν** Source:Latency fix for wow - Registry Hack - Gamers Underground Video: YouTube - How to Hack your MMO Ping [Windows 7] 1.Στην εκτέλεση[run] των windows πατήστε Regedit και μετά enter. 2. Βρείτε το HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\servic es\Tcpip\Parameters\Interfaces 3.Βρείτε την διεπαφή με που είναι ενεργοποιήμενη, θα έχει τα περισσοτερα πεδία και την IP του υπολογιστή σας. 4.Δεξί click στο δεξί μέρος του παραθύρου και επιλογή του New -> DWORD (32-bit) και μετονομασία σε TcpAckFrequency (case sensitive). 5.Κάνουμε δεξί click σε αυτό που δημιουργήσαμε στο προηγούμενο βήμα και απο 0 αλλάζουμε την τιμή σε 1. 6.Κάνουμε πάλι δεξί click και New -> DWORD (32-bit) και το μετονομάζουμε σε TCPNoDelay (case sensitive). 7.Και εδώ πάλι κάνουμε δεξί click και πατάμε στο Modify αλλάζοντας την τιμή απο 0 σε 1. 8.Κάνουμε restart στον υπολογιστή. Source: Reduce WoW Latency in Windows 7 | Kastang Το είχα κάνει στα windows vista αλλά δεν θυμάμαι τη διαδικασία και δεν μπορώ να την βρω αν και νομίζω ότι έμοιαζε με την διαδικασία των windows 7. Eγώ πριν το κάνω αυτό είχα γύρω στο 400 latency και έχω πάει στα 90-120. EDIT: Έφτιαξα και το bat αρχείο για να κάνει το patching. Όποιος θέλει το δοκιμάζει αλλά με ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ. Εδώ είναι το link: http://users.forthnet.gr/ath/liatsosd/WoWTCPPatch.zip
__________________ Registry tweaks για improved latency[XP+Windows 7] ![]() Μαζί για το κλίμα! ΣΥ.Κ.Κ.Ν.Α. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΡΙΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Τελευταία επεξεργασία από xcyanx : 14-12-09 στις 03:36 |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας Εγγραφή: 29-07-2009
| Cyan,δεν έχω ιδέα πώς το έκανες αυτό,αλλά ΔΟΥΛΕΥΕΙ.Ευχαριστώ πάρα πολύ.Κι εγω μια απ'τα ίδια με σένα ήμουν πριν και μετά.Από 420+ που είχα,δεν πέρασα τα 140 σήμερα το βράδυ.... |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Χέρομαι να ακούω οτι δούλεψε και σε άλλους...Btw μερικοί λένε οτι το νέο ping είναι σαν placebo effect αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο και αυτό το διαπιστώνεις in-game...Αν δεν βαριέμαι μπορεί να γράψω κανα batch αρχείο για να κάνει αυτή τη διαδικασία. |
| | |
| | #4 | |||
| Συντονιστής
Εικόνες: 1 | Παράθεση:
Γιατί είμαστε τοσο πίσω? -.- | |||
| | |
| | #5 |
| Ήρωας Εγγραφή: 29-07-2009
| Marilian,πονεμένη ιστορία αυτό που αναφέρεις και μπορεί να μιλάμε μέρες χωρίς να βγάλουμε άκρη.Δυστυχώς στην "Ελλαδίτσα" μας,μάθαμε απλά να συμβιβαζόμαστε με τα λίγα που έχουμε.Μην ξεχνάς άλλωστε ότι εγώ μπορεί να έχω μεγάλο latency σε ένα απλό παιχνίδι,δεν είναι λίγοι όμως αυτοί που δεν έχουν καν δίκτυο να παίξουν ή να κατεβάσουν οτιδήποτε το 2009.Αυτό κι αν είναι απαράδεκτο... |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Μην πατε μακρυα..οταν στην ελλαδα ηρθε το ISDN στην Αγγλια ειχαν ηδη DSL...αργουμε αλλα παιρνουμε μπρος..ισως και να καιμε μαζουτ..who knows?
__________________ Ai suru mono yo, shi ni soura e.. |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | Sinamorata, όμως σκέψου και το άλλο...οι περισσότεροι άγγλοι έχουν ταχύτητες μέχρι 2 Mbps λίγοι έχουν παραπάνω. Τουλάχιστον έτσι είχα διαβάσει σε ένα άρθρο κάπου |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | Η νεολαια βασικα, εκμεταλλευεται το φοιτητικο πακετο που ειναι παμφθηνο και με εξωφρενικες ταχυτητες..οι υπολοιποι ναι, ισως δεν χρειαζονται τιποτα παραπανω για την καθημερινοτητα τους και για τις δουλειες τους. Αλλα συνηθως οι νεοι ειναι αυτοι που ξεσαλωνουν με downloads, games, κτλ κτλ..δεν ξερω, μια υποθεση κανω. Παντως οταν ημουν γυμνασιο και ειχε ερθει το ISDN στην ελλαδα, ο αδερφος του κολλητου μου ηταν Αγγλια για σπουδες και ειχε το φοιτητικο πακετο, και του καναμε παραγγελιες τι να μας κατεβασει (σε μας τα χαζουλια που θελαμε 20 λεπτα για να κατεβασουμε ενα mp3) και ερχοταν με cd καθε διακοπες..τι μου θυμισατε τωρα...γερναω..Τ_Τ
__________________ Ai suru mono yo, shi ni soura e.. |
| | |
| | #9 |
| Συντονιστής | Έψαχνα για κάτι να βοηθήσει με το latency, θα το δοκιμάσω μετά τη δουλειά, αν πιάσει κερνάω σουβλάκια/μπύρες/πίτσες |
| | |
| | #10 | ||
| Administrator
| Άν κεράσεις, θέλω πρόσκληση... το fix είναι τουλάχιστον 2 χρονών αν όχι και πολύ παραπάνω... νομίζω έχουμε πόστ με πληροφορίες... εκτός αν έμεινε στο παλιό φόρουμ.. Γκούντ Πόστ!
__________________ Active Admin/Member/Co-Founder of WoW.Gr since 2003. Bigger - Stronger - Better. | ||
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |