Επιστροφή   WorldofWarcraft.GR Forums > Λίστα Μελών

M@d is on a distinguished road

M@d M@d είναι συνδεδεμένος τώρα

Banned

Μηνύματα Επισκεπτών

Προβολή Μηνυμάτων Επισκεπτών 1 έως 4 από 4
  1. M@d
    15-03-10 14:57
    M@d
    παιδια σρυ που δεν πηρατε απαντηση αλλα δυστυχως εχω αφησει το wow εδω και ενα χρονο λογω πανελλοαδικων.Σρυ που δεν απαντησα νωριτερα αλλα απλα ετυχε που μπηκα τωρα
  2. Kamenos
    Γεια σου φιλε..! ειμαι καινουριος στο wow.gr κ' επειδη δεν ξερω ακομη που να ρωτησω εψαξα καποιο παλιοτερο μελος κ' βρηκα εσενα προκειμενου να με βοηθησεις σε κατι αν μπορεις... Εχω ενα αρκετα δυνατο pc κ' μπορω να τρεξω μεχρι στιγμης καθε νεο παιχνιδι με φουλ γραφικα! Οσον αφορα ομως το wow, που τωρα ξεκινω κ' δοκιμαζω στη trial εκδοση κ' το οποιο συντομα θα αγορασω, οταν το τρεχω στο φουλ αντιμετωπιζω προβλημα κ' δεν μπορω να καταλαβω γιατι εφ'οσον οι απαιτησεις του ειναι πολυ κατωτερες απο τις δυνατοτητες του συστηματος μου!! πληροφοριακα αναφερω πως το warhammer online το παιζω στο φουλ χωρις κανενα απολυτως προβλημα κ' ειναι ενα παιχνιδι πιο νεο κ' απαιτητικο!! Θα ηθελα να μου πεις αν υπαρχει κατι που δεν γνωριζω γυρω απο το παιχνιδι ή κατι αλλο που σαν παλιοτεροι γνωριζετε. Σ'ευχαριστω..!!
  3. Mrlolisgr
    γεια επιδι εχει 1 μηνα που αρχισα το wow μπορεις να μου πεις επιδι δεν θεκω lvlup αλλα να ριχνω αλους πεκτες π.χ rogue μπορεις να μου πεις τι να πεζω εγω νομιζω BM αλλα εσυ που πεζεις και pvp ti les?
  4. Senereison
    Μπέκα λίγο wow ρε si

Περί Εμού

• Περί M@d
    Περιοχή
    Λαμια
    Επάγγελμα
    συνταξιουχος μαθητης

Στατιστικά

Συνολικά μηνύματα
Μηνύματα Επισκεπτών
Γενικές Πληροφορίες
  • Τελευταία Δραστηριότητα: Σήμερα 18:21
  • Έχω προτείνει: 0

Φίλοι

Προβολή Φίλων 1 έως 2 από 2

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:30.

Σύστημα Forum: vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO
WorldofWarcraft.GR (c) 2004-2011

Blizzard

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15